Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למועצת החכמים

לפני שנתיים בהמלצת הפורום רכשתי סיטרואן סקסו 2000 ,אוט' ,קילומטרז' נמוך ביחס לשנתון ,במצב מכני מעולה ונראית לא רע בכלל ב 21K

לדעתי זה אחלה VALUE OF MONEY ,אוטו זול, אמין, חסכוני ,קל להשחלה ברחובות ת"א ,ובעל ירידת ערך אפסית .וכבונוס לאוטו קטן הוא ממש ממש שקט ונוח !

הבעיה היחידה איתו זה הנטיה שלו להתחמם כמו כל הצרפתים (חמי מזג) פעם בחצי שנה הוא מתחמם לו , צריך לנקז החוצה אוויר שנתקע במערכת הקירור (לוקח בידיוק 2 דקות) ואז שוב ... ברגוטי לחצי שנה.

בעיניי - בעיית התחממות שקוראת פעם בחצי שנה שכבר ידוע איך לטפל בה ,אינה מצריכה שדרוג רכב. כידוע המנוע של הסקסו הוא - סוס עבודה !

בעיניי האישה - זה אוטו לא אמין בעליל ( מה היא מבינה ) !

אני מתחיל לבדוק אופציות - ואני זקוק לעזרתכם .

תקציב בין 30K - 50K אוטו קטן ,נסיעה נוחה , שיק ספורטיבי ,אמין , שומר על ערכו , וזול בצריכת הדלק

גם המלצה להשאר עם הסקסו - זו המלצה - אולי זה ישכנע את המאותגרת מוטורית שלי לרדת מעניין השדרוג!

תודה

פורסם

אני לא כל כך מבין לגבי "שיק ספורטיבי".

אבל אם אתה מחפש רכב ספורטיבי אז צריכת הדלק לא תהיה אפסית.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אתה אוהב סיטרואן, אך מחפש רכב קטן, אני ממליץ על חצי C5 :-P

בהצלחה בכל מקרה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם אתה מוכר את הסקסו שלח לי הודעה

ולעניינו

פיאט פונטו ספייס 2006 נכנסת טוב בתקציב שלך ובדרישות

היא נוחה מאוד זולה לתחזוקה עיצוב ואיבזור מרעננים צריכת דלק נמוכה

ובטיחותית (4 כוכבי בטיחות מתוך 5)

גם דייהטסו סיריון 2005 יכולה להיות אופצייה מעניינת

"דייהו להרגיש את הכביש מקרוב:)"

• תוכן חדש...