Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצב מסוכן ובטוח מיותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה שמתי לב שהחלה תופעה חדשה בכביש סמוך לעבודה שלי (צירפתי איור שציירתי)

מכונית א' יוצאת מחנייה כל שהיא ,ונוסעת בכיוון הפוך בכביש חד -סיטרי, היא רוצה לפנות ימינה או לחצות ולהגיע לנתיב ממול.

היא מסכנת את מכונית ב' אשר מגיעה במהירות (כביש עם שיפוע, די ארוך שצעירים מרביצים שם מהירות ואוהבים להיכנס לפנייה במהירות גבוהה כדי לשמוע את הצמיגים) מתכוונת להמשיך ישר או לפנות ימינה ולהיכנס בכביש החד סיטרי

היא מסכנת גם את מכונית ג' כיוון שהיא לא רואה אותה (בגלל שיש שם גדר הפרדה עם עציצים ופרחים וכל מה שתדמיינו)

זהו מצב מסוכן ומיותר!!

הגעתי למסקנה שהישראלים אוהבים קיצורי דרך בכל דבר..

ולא מזיז להם שהם יכולים לסכן נהגים אחרים..

מקום מסוכן.JPG

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה שמכונית תסע בכיוון ההפוך בכביש חד סיטרי??

וגם אם כן אז מה אתה מציע?? לשים שלט גדול ובולט:

אין לנסוע נגד התנועה!!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני מכיר את השיטה

אצלנו במושב נוהגים לעשות את זה בכיכרות, הרי הישראלי תמיד חכם יותר, מי האידיוט שהמציא את הרעיון של לעשות כמעט סיבוב שלם בכיכר בכדי לפנות שמאלה שאפשר פשוט לעבור נגד התנועה.

וניקי, מה שהבחור מתאר זה מצב של נהג שנוסע נגד התנועה בכדי להשתלב מהר במקום לפנות ימינה ואז לעשות פרסה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

צריך לשים דוקרנים כמו של חניונים ליד היציאה מהחניה ככה שהמכוניות שיוצאות מהחניה לא יוכלו לנסוע בכיוון הנגדי. נראה את הראשון שיתחכם.

זה גם ישמש מעין פס האטה.

אורון

פורסם

כמעט וקרתה תאונה , אמנם קלה

אבל כמעט קרתה...

חבל שאלו שמבצעים את העבירות חושבים רק על עצמם..

באמת חבל.

:mad:

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

זאת היא פשוט עוד דוגמא לזה שנהגים בארץ פשוט לא מפעילים שום שיקול דעת על הכביש :mad:

עירנות,התחשבות,זהירות....כל אלה הם דברים שפשוט לא קיימים על כבישינו, חבל.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
בוא'נה - אתה חזק בקטע של השירטוטים.

משתדל! :p

פורסם
צריך לשים דוקרנים כמו של חניונים ליד היציאה מהחניה ככה שהמכוניות שיוצאות מהחניה לא יוכלו לנסוע בכיוון הנגדי. נראה את הראשון שיתחכם.

זה גם ישמש מעין פס האטה.

אורון

אני מסכים עם אורון ב100 אחוז אתה יכול לפנות לעירייה

למרות שזה יקח 6.5 שנים אבל אתה יכול לנסות :wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...