Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקורת-קומפוננט מורל hybrid ovation

הקומפוננט ברמה גבוהה?

הוא ישמע טוב גם בלי מגבר ??

באורגינל הקומפוננט עולה בסביבות 2000 שקל אבל הציעו לי אותו ב1200 שקל(משומש כחודש) כולל התקנה...

משתלם לא?

פורסם

סט מצויין, אחד האהובים עליי.

הוא ישמע זוועה על הגברה של HU, זה לא מדגדג לסט כזה.

להיפך, הוא דורש מגבר איכותי וחזק, סביב ה120-130 וואט RMS לכל צד יהיה אידיאל.

גם עם 100 הוא יהיה סביר.

ב1200ש"ח, זה מחיר מעולה, הייתי הולך על זה בעיניים עצומות, במידה והכל תקין כמובן.

לא תמצא אלטרנטיבה טובה יותר ב1200ש"ח.

under construction..

פורסם

לרכוש רק, אך ורק(!), אם אתה יודע שאתה משדך או מתכנן לשדך לו מגבר .

אחרת מיותר לחלוטין.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

זה מאוד עניין של טעם, יכול להיות שב- 1200 ש"ח אתה תעדיף לקחת פוקאל K2P שניתן למצוא ביד שניה במחיר הזה, או הרץ היי אנרג'י.

ושוב, ללא הגברה הם לא יישמעו טוב, עדיף לקחת רמקול נציל מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סט יוצא מן הכלל.

ללא הגברה גם K2P ישמע כמו פרארי שמנסים להזיז עם מנוע של סוסיתא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור בעלים של הייברידי ממליץ בחום אבל ופה אבל ענק

דורש הגברה ראויה 100RMS לערוץ.

מקווה מאוד שזה לא ההייבריד שמגיע מארה"ב ב1200 שקל עם הטוויטר והקרוס של הטמפו בשקל תשעים.

פשוט הורס את שמו הטוב של ההיבריד ה"אמיתי"

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לפי מיטב ידעתי המידבאס אותו דבר הקרוס והטוויטר הם ברמה של הטמפו

היה על זה שרשור פה.

קח בערבון מוגבל את מה שאמרתי על המידבאס.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

קודם כל אכן מדובר בסט טוב מאוד ששנים נחשב לאחד הסטים המוצלחים ביחס למחירו.

אני מבין ומקבל את ההמלצות של האנשים לגבי האידיאל של שידוך מגבר חזק אך אם זאת אני לא הייתי מתנה את הבחירה בסט בתנאי למגבר חזק יחסית. הסט יתן תפוקה טובה מאוד גם בהגברות של 80 וואט (כמובן לא סינים במהותם).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...