Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לא כתבתי פה כמה שנים ועכשיו חזרתי לפורום כי קניתי חיפושית שעמדה נטושה 12 שנה בצפון ת"א במצב מקורי מאוד יד שלישית ודי שמורה ... שנת 74 די חדשה מנוע 1200 .

איך אני יודע איזה דגם היא מזה אומר ג'ינס או קלאסי מאיזה שנים זה בא ...?

החיפושית באה ממזמן. :wink: תמונות מהחיפושיות הראשונות עד היותר מתקדמות. מ1933 1944 1956 1974 ו2000 .

אין שום קשר בין הדבר הקבריולט הזה ששמת לחיפושית, זה גולף עגולה ...

באיזה שנה הגיע החיפושית לארץ? האם הגיע הדגמים עם החלון החצוי?

אאל"ט הייבוא הסדיר התחיל בשנות ה60 , לפני כן היה ייבוא אישי של כבה רכבים בינהם גם ספליט, חלקם נוסעות עד היום ( אאל"ט יש 2 בארץ)

לגבי הפגושים הם באמת שחורים מקוריים לא היו ניקל ...

לגבי הלוחית רישוי אני חייב להדגיש שזה לוחית שאני שמתי שהיתה זרוקה באוטו אחרי שהוא הוריד את המספרים כי הוא חשב שאני הולך לפרק את האוטו אז כרגע יש לי מספר חדש מאחורה וישן מקדימה .

ולגבי המשאבה זה באמת טעות ניסוח שלי כנראה שאני צריך תיבת הגה ולא כפי שרשמתי ... תודה ששמת לב .

אם המספר הוא המספר של האוטו תשמור אותו , זה פריט נחמד לדעתי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזה שנה הגיע החיפושית לארץ? האם הגיע הדגמים עם החלון החצוי?

יש אגדות על אחת 1951 בארץ במצב צבירה כלשהו.

יש 54 ראגטופ, 53 שיובאה בשנות ה70.

חלון חצוי, יש אחת כסופה שאני מכיר,1953 , אבל אני שם כסף שזה קיט של חלון חצוי ולא מקורי.

משכנתא זה קל

פורסם

וכאן אולי המקום להוסיף שהיבוא הרשמי נמשך עד שנת מודל 1985, אחרי שנת 1978 החיפושיות הגיעו מהמפעל של פולקסווגן בברזיל.

בשנות ה 80 המכירות היו נמוכות מאוד, כי הרכב היה כבר ממש ממש עתיק, קשה לי להבין בן אדם, שהזמין חיפושית בשנת 1985.

אני לא חושב, שהיא הייתה זולה מפז'ו 205 או אונו.

פורסם
וכאן אולי המקום להוסיף שהיבוא הרשמי נמשך עד שנת מודל 1985, אחרי שנת 1978 החיפושיות הגיעו מהמפעל של פולקסווגן בברזיל.

בשנות ה 80 המכירות היו נמוכות מאוד, כי הרכב היה כבר ממש ממש עתיק, קשה לי להבין בן אדם, שהזמין חיפושית בשנת 1985.

אני לא חושב, שהיא הייתה זולה מפז'ו 205 או אונו.

כמה כבר חיפושיות משנת 85 ראית כבר על הכביש? מעולם לא ראיתי חיפשוית כזאת בכביש, החיפושית הכי חדשה שראיתי היא שנת 82 וראיתי פעם אחת גם אחת מודל 83

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חלון חצוי, יש אחת כסופה שאני מכיר,1953 , אבל אני שם כסף שזה קיט של חלון חצוי ולא מקורי.

אם זה 1953 נראה לי שהחלון חצוי הוא מקורי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מעולה, אז אני שם כסף שהחלון החצוי ברכב הנ"ל (1952 ולא 53), הוא מקורי.

פורסם

יאללה התערבות אני שומר לכם על הכסף (מאה ש"ח הוגן?)

עד להוכחה הטענה של כל אחד מכם..........

ואם תוך חודש אף אחד לא מצליח להוכיח טענתו, הכסף מחולק בין שלושתינו לבירה בטוביה!

מי שמפסיד מעלה את השני בחיפושית לי-ם! -רן

bets.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יוסי ורן, זה פשוט מרתיח שאנשים מעלים שמועות על רכבים של אחרים, במקרה הזה זה רכב מאוד מיוחד (ערך של שש ספרות בארץ) וזה לא הגיוני שמי שרוצה יכול להעלות שמועות ו"לשרוף" רכבים.

אני מכיר את הבעלים הנוכחיים ואת הבעלים הקודמים של הרכב, זיוף זה לא.

פורסם

אף אחד לא שורף או הורס למישהו.

אמרתי מה שנראה לי, אתה מוזמן להגיד שלך נראה שהאוטו שלי מזויף, יושב על שילדה של וולגה, ושווה 9.90 אגורות.

משכנתא זה קל

פורסם

אגב לפני כ חודש מישהו פרסם ביד 2 שנת 68 עם חלון חצוי... קיט . לדעתי לא נראה יפה על השנתונים האלה..

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
יוסי ורן, זה פשוט מרתיח שאנשים מעלים שמועות על רכבים של אחרים, במקרה הזה זה רכב מאוד מיוחד (ערך של שש ספרות בארץ) וזה לא הגיוני שמי שרוצה יכול להעלות שמועות ו"לשרוף" רכבים.

אני מכיר את הבעלים הנוכחיים ואת הבעלים הקודמים של הרכב, זיוף זה לא.

בחום שבחוץ לא פלא שאתה רותח, עזוב ממש לא משנה-מתארגן מפגש חיפושיות בי-ם כולל שוק עתיק

רק לחיפושיות, כולל גם שוק תן וקח, וחפצי ענתיקה מיוחדים..

משהו כמו חודש מהיום, הפיצו את השמועה יהיה כייף להיפגש, תמיד אפשר לפתור את המחלוקת

בתחרות הורדת ידיים לא? -רן

פורסם

מעולה, אז אני שם כסף שהחלון החצוי ברכב הנ"ל (1952 ולא 53), הוא מקורי.

מצטרף

גם אני מוכן להתערב שה52 מקורית לחלוטין

אני לא מצמצתי שבוע אחרי שראיתי את האוטו הזה

יוסי

מצטרף

בחום שבחוץ לא פלא שאתה רותח, עזוב ממש לא משנה-מתארגן מפגש חיפושיות בי-ם כולל שוק עתיק

רק לחיפושיות, כולל גם שוק תן וקח, וחפצי ענתיקה מיוחדים..

משהו כמו חודש מהיום, הפיצו את השמועה יהיה כייף להיפגש, תמיד אפשר לפתור את המחלוקת

בתחרות הורדת ידיים לא? -רן

מקווה להצטרף תלוי במבחנים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

על מנמת לנטרל את התירוץ השחוק, (גם אני הייתי רשום באוניברסיטה ויש לי היום

תואר) אתה (!) תיקבע את התאריך האילוץ היחידי שזה יהיה ביום שישי-רן

• תוכן חדש...