Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפרט את העניין קצת, רכבי נפגע קלות בתאונה שעברתי. מכיוון שהנזק מזערי, חברת הביטוח מבקשת ממני הצעת מחיר לתיקון הנזק. פניתי למוסך אשר הומלץ לי עליו פה בפורום.

כאשר ניגשתי לראשונה למוסך, הביט המוסכניק ברכב והעריך לי את התיקון (פחחות וצבע) ב- 1,200 ש"ח כולל הכל. לאחר שבועיים חזרתי לאותו המקום והפעם ציינתי שחברת הביטוח שלחה אותי ואני צריך את הצעת המחיר בכתב.

הפעם המחיר זינק ל- 2,000 ש"ח!

אז עשיתי בדיקה קטנה, נסעתי למוסך אחר, סיפרתי לו שאני צריך הצעת מחיר כתובה.

באותו הרגע המוסכניק החל לשאול אותי על הביטוח שלי (אם תובעים אותי, אם אני תובע את הביטוח, אם הביטוח שלח אותי), אז שיקרתי ואמרתי שאני מוכר את הרכב והצעת המחיר הזו היא בשביל השוואה בלבד ואני רק רוצה לתקן את הנזק. ההצעה החדשה שקיבלתי במוסך אחר הייתה 1,000 ש"ח.

מה הקטע של המוסכים הללו? מה האינטרס שלהם לייקר לי את הנזק כשמדובר בחברת ביטוח?

כעת עליי לשלוח את הצעת המחיר לסוכנות הביטוח שלי ואני לא יודע איזו מהן לשלוח, את היקרה או הזולה?

פורסם

יותר עמלות = יותר כסף

אין טעם לערב את הביטוח בסכום של 1000 ש"ח בהנחה שגובה ההשתתפות שלך היא מינימום 750 ש"ח.

לכן המוסך יבחר "לעדן" את המכה ו"יסדר" לך את הרכב טרם הגעתו של שמאי

Golf 2008 MK5

פורסם

אני בכלל רוצה לתבוע את האדם הפוגע, אני רק רוצה את סכום הנזק ולא שקל יותר. לא מחפש לנצל אחרים. האם לחברת הביטוח אכפת מה היא הצעת המחיר?

פורסם

השאלה הגדולה מה אתה רוצה לעשות.

אתה רוצה לתקן לבד בלי לערב ביטוח או עם ביטוח?

אם בלי הביטוח, קח את ההצעה של ה 1200 ש"ח ובקש מהמודה בפגיעה מזומן בלבד וכמובן תחתום לו שאתה לא תובע אותו עתידית.

זה הכל

Golf 2008 MK5

פורסם

מה לא מובן?

שאתה מבקש הצעת מחיר כי אתה רוצה לתקן על חשבונך, המוסך מבין שאתה מעוניין לחסוך ולכן המוסך יתן את ההצעה הכי זולה שמשתלמת לו או המחיר הכי זול שהוא מאמין שיציעו לך, כדי שתבחר לתקן אצלו.

כשאתה מבקש לתקן על חשבון הביטוח, המוסך מבין שלא איכפת לך כמה זה יעלה, ואולי אפילו תעדיף הצעה יקרה יותר בהנחה שהיא גם מייצגת עבודה איכותית יותר - ולכן המחיר קופץ. כמובן, המוסך יודע שההצעה צריכה להיות מאושרת על ידי הביטוח ולכן היא תשאר בגבול הסביר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...