Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אתמול רכשתי דייהטסו סיריון חדשה , והיא מגיעה עם מערכת נחמדה ( לא מובנית ,, אך עם חיבור USB וקורא כרטיסי SD ) ואני מעוניין להחליף אותה למערכת דאבל דין ( עם מסך , אם אני לא טועה ) . רציתי לדעת האם מישהו יכול לתת לי הסבר ראשית מהי מערכת דאבל דין בגדול ושנית , דגמים או חברות ממולצות התקציב שלי הוא פלוס מינוס 1000 ש"ח .

שאלה נוספת הרכב מגיע עם ארבעה רמקולים אך ללא טווטרים , האם מומלץ להוסיף טוויטרים או שאין צורך ?

תודה רבה רבה ,

TZAHRAM

פורסם

גבר אנחנו באותו סירה או סיריון גם אני רוצה לחבר את האייפון שלי אבל אף אחד בדיהטסו לא יודע להגיד לי איזה

כבל לקנות אז הלכתי קצת יותר רחוק ושאלתי את א.ד.י שהתקינו את המערכת וגם שם אף אחד לא יודע על מה מדובר

אז ביקשתי את שם הדגם של הרדיו וגם זה לא כל כך עוזר כנראה שזה משהו של דיהטסו וזה ממש לא מפורסם באינטרנט

דרך אגב שם הדגם הוא לא דאבל דין זה גודל המערכת ככה הסבירו לי לפחות באדי מערכות

השם הוא משהו כמו XG -9502X

ואין להם מושג מי מייצר את זה!!!

אם יש לך דרך לעזור לשנינו דבר איתי

0523519988

פורסם

דאבל דין כשמה כן היא, מערכת בגודל כפול כמו המערכת בתמונה הזו-

http://www.team-bhp.com/forum/attachments/product-discussions/53872d1222668043-pioneer-fh-p6050ub-2din-dsc02483.jpg

יש כאלה כמו בתמונה, ויש סוגים אחרים, רק מסך לדוגמא שבו הכל בטאצ', או מסך עם כפתורים.

התקציב, שלך מאוד נמוךמערכת כזו עולה המון כסף- אם מדובר בחברות יפניות מעפנות זה מתחיל ב1.5K

ואם מדובר בפיוניר או משהו ברמה גבוהה זה בסביבות 4K-6K.

תוכל להכנס לפה ולראות בערך על מה מדובר- כמות, איכות ומחירים-

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-indashdvd&db610922=610924

בהצלחה.

רותם.

פורסם

אין בעיה להחליף את המערכת שלך לדאבל דין אחר..רגיל או עם מסך טאצ' וכאלה.

מה שכן אני חושב שתצטרך מתאם פלסטיקה לעניין.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
התקציב שלי הוא פלוס מינוס 1000 ש"ח .

אין מערכת דאבל דין בתקציב הזה.

החברות המעפנות מתחילות ב2K לפחות, ואם מדובר בפיוניר וחברות מוכרות זה מינימום 4K.

יום נעים.

רותם.

• תוכן חדש...