Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קודם כל הרכב:

גרנדה פונטו 2007 רובוטי 1.4L 23,000KM

יש לי שאלה לבעלי הגרנדה פונטו

לאחר התנעה הסל"ד בעצמו עולה קצת מעל ה1000 בישביל להיתחמם וזמן קצר אחרי יורד מיתחת ל900- עד כאן הכל טוב

עכשייו אני רוצה לישאול האם הרעידות במנוע זה משהו טיבעי? הוא רועד בצורה ששמים לב, הרעידה לא עוברת לתא הנוסאים ולא מרגישים בה ברכב אבל אני רוצה לדעת עם מנוע שהוא רועד זה טבעי- בהתחלה הוא רועד יותר ואחרי כמה דקות הוא קצת נירגע

ויש קצת רעש חלש שמזכיר את הרעש ששומעים מאופניים של ילדים שתוקעים כוס פלסטיק בגלגלים אבל הרבה יותר חלש- כמו תיקתוק ורעש נוסף מכיון הרצועה של האביזרים, מזכיר לי רעש של מיסב חורק.

אני מרגיש שבימים הראשונים שקניתי את הרכב לפני כחודש המנוע היה ממש שקט בסרק ולא שמעו אותו , היום הוא כבר עושה רעש ושלוחצים על גז אז אחרי 3000 סל"ד המנוע כבר צורח-לא נעים לאוזן.

לפי מחשב הרכב נישאר עוד 27,000KM לטיפול הבא- כלומר הטיפול נעשה ב20,000KM בערך

מה דעתכם? זה נורמאלי או לגשת למוסך מורשה ליבדוק? הרכב במצב חדש תצוגה ומאוד שמור.

פשוט אני פדנט ושם לב לכל פרט קטן

תודה מראש ושבת שלום לכולם!!!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה מציין שלפני כן המנוע עבד שקט בסרק.

גש למוסך יכול להיות שצריך לחזק את הרצועה או שחיזקו יותר מדי ואז היא צורחת.

פורסם
אתה מציין שלפני כן המנוע עבד שקט בסרק.

גש למוסך יכול להיות שצריך לחזק את הרצועה או שחיזקו יותר מדי ואז היא צורחת.

ציינתי שהרכב ניקנה ליפני כחודש- מאז עברתי 500 ק"מ איתו

ולדעתי בהתחלה הוא היה שקט יותר מבחינת המנוע, אבל קצת מוזר לי מנועים חדשים שרועדים

כלומור אופן הרעידות הוא כזה: רטט קל-רעידה-רטט קל- רעידה

כלומר כל שניה יש רעידה וכל השאר זה רטט קל.

בדקתי שמן והכל ולא חסר כלום פשוט מוזר לי שפיתאום המנוע לא נישמע כמו מנוע חדש אלא מנוע ישן

כלומר הצליל שהוא מוציא בסלד גבוה לא ממש נעים לאוזן

אני אנסה ליקפוץ במוסך ביהוד שהמליצו לי פה.

שבוע מבורך!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...