Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביו היבואנים שבאמת יש להם מודעות לשירות-יונדאי.השירות שלהם פשוט מעולה,אדיב ומקצועי.כל בעייה ולו גם הקלה ביותר מטופלת במהירות,גם אם זה לא כלול באחריות.היו ברשותי מספר מכוניות של יונדאי והשירות שקיבלתי הן במרכזי והן במוסך יונדאי ראשון היה מעולה ובמחירים סבירים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האוטו עלה על ליפט וניקו אותו מתחת על ידי לחץ מיוחד - והופה - המשאבת הגה תוקנה ויותר אין נזילה.

למוחורת הרימו את האוטו על ליפט מול הקונה במוסך שהוא בחר ואמרו לו שאין שום נזילה - זה כניראה פשוט שמן ישן שהיה שם והכל בסדר, ואז העסקנה נסגרה.

ומי אמר שיומיים לאחר מכן לא נזל כלום ?!

הקונה שלך קנה חתול בשק ואתה עוד מתגאה בזה? :roll:

.

טוב שאתה לא מגזים.

חתול בשק זה נגיד שהוא קנה ללא בדיקה.

הוא בדק את האוטו במכון לבדיקה. לאחר מכן, במוסך מרום הצמרת, ולאחר מכן במוסך של חבר שלו שוב פעם. כלומר - שלוש בדיקות. אז חתול בשק זה לא, כי המקסימום שיכול לקרות זה שתיהרס המשאבת הגה. חתול בשק זה אומר שלאוטו יכול להיות יש שאסי, ויכול להיות מנוע גמור - אתה תמיד אוהב להגזים, כמו מתי שראית את האוטו שלי לראשונה.

שמן הגה לעולם לא מילאתי, ואני אומר לך בוודאות שהשמן שם הוא שמן שנזל מהצינור שהוחלף לפני כשנה בערך. אני זוכר את זה, ופשוט לא הייתה לי סיבה לנקות את זה.

לאחר שניקיתי את השמן הייתה לי נסיעה קצת ארוכה לעשות. נסעתי, ויום למוחורת, 24 שעות והרבה ק"מ אחרי שניקית את השמן מלמטה - לא היה אפילו לא טיפה של שמן הגה נוזלת. מה שאומר שהמשאבה לא נוזלת. נ-ק-ו-ד-ה.

אגב, עד היום אני בקשר עם הבחור שקנה את הרכב. הוא מרוצה מהרכב מאוד לפי מה שהבנתי ממנו ואני בטוח שאם הייתה לו בעיה רצינית כלשהי עם הרכב הוא היה אומר לי.

שאני יבין רק - איך אתה היית מציע לבדוק את החשד שהיה לגבי נזילת השמן מהמשאבת הגה?...

מחכה לתגובתך.

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...