Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307 קנייה.

RTY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחריי שחפשתי מכונית לאחי הגעתי לפג'ו XT 307,

מנוע 2 ל' אוטומט.

המכונית שמורה מאוד היא שנת 2002 ונדהמתי ממנה.

המכונית עברה 100 אלף בסה''כ.

מחירון של הרכב 43 אלף ש''ח הורדתי אותו ל 33 .

הבדיקה בסדר גמור.

מה אתם אומרים נפלתי על מציה או לא?.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

קודם כל תעלה לכאן את תוצאות הבדיקה וניתן יהיה לדעת האם זו מציאה או לא. באופן כללי - אין סיבה שמוכר יוריד 25% מהמחירון על רכב שמור מאוד, אלא אם הוא ממש נואש או לחוץ למכור או שיש לו מה להסתיר בקשר לרכב. ואני כותב זאת אע"פ שאני מודע לשוק הבעייתי של פיז'ו 307 .

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

100K ק"מ על רכב 2002 זה באמת נמוך.

לכן אין סיבה הגיונית להוריד במחיר.

אם הוא הוריד לך באופן כל-כך משמעותי במחיר זה מריח לא טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצטרף לאלה שמעליי, הרכב הזה הוא עם מנוע 2 ליטר היותר חזק ויותר מאובזר כך שאין שום סיבה למוכר להוריד 10 אלף ש"ח אלא אם יש סיבה.

אני לפני שנה קניתי קסרה 2 ליטר בנזין עם 106 אלף במחיר מחירון כי באמת הרכב היה שווה את זה.

פורסם

בוא תלמד פתגם שסבתא שלי עליה השלום נהגה לומר: (באידיש) בחינעם, מאכט כינים, ובעברית: בחינם, קונים רק כינים.

יש סיבה שהרכב נמכר בזול. תבדוק הסטוריית טיפולים, מדובר ברכב עדין, היו לנו 2 במשפחה, אחד גיר רגיל ואחד אוטומטי ובשניהם החליפו כל מיני מכלולים (עוד כשהיו חדשים יחסית, בתקופת האחריות).

לכן, תבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים, אם הרכב לא טופל כמו שצריך, מציע לך לחפש רכב אחר.

אהרן

• תוכן חדש...