Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה גפן.. לפי צבעים.. פיספסת משהו בכחול. אפילו הייתי איתך כשצילמת את המנעול תליה של הפולקסווגן.

I'd rather walk than drive a Japanese car

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לו ניתן היה לצלם מהגג של בית הקפה, הייתם רואים את החנייה מלאה ברכבי אספנות בשלל צבעים, לטעמי מעל ל - 100 מכוניות הגיעו.

גפן צילם והגיש לנו את תמונותיו בסדרות עפ"י צבעי המכוניות (אדומות, ירוקות, כתומות ועוד) - ממש מקסים, גם שאר הצלמים עשו עבודה נהדרת בהעברת היקף המגיעים ותחושת האווירה במקום.

מצא יקירי, גפן זאת בחורה, וגם בחורה מוכשרת אני חייב לציין :)

יש כאן בהחלט מספר "פנינות" יצירתיות במיוחד!

לגבי הגג - גם אני חשבתי אתמול איך לעלות למעלה כדי לצלם, אבל מכיוון שהכל היה סגור מסביב - היה קצת בעיה עם הנושא.

צילמתי סוג של פנורמה קטנה - בהמשך היום אעלה אותה אם היא יצאה בסדר :roll:

אתמול לא הספקתי לצערי להתעסק עם התמונות, אבל היום אני הולך לשבת כמה שעות טובות כדי לארגן את הכל ולהעלות לכאן!

היה מפגש פשוט ברמה אחרת לחלוטין!!

אני חזרתי ואמרתי זאת מספר פעמים אתמול - אמוץ ועדי - פשוט שאפו על העבודה המשותפת!!!

הצבתם את הצפון על המפה - BIG TIME כמו שאומרים!

אני לא יודע אם מישהו ביצע ספירה מדוקדקת של כמות החברים וכמות הרכבים - אבל אני פשוט לא הפסקתי לתזז אתמול!

כל הכבוד גם על הסידור - לפי נושאים/יצרנים/מדינות יצור.

אתמול גם שירלי (בת זוגתי) הצטרפה לחגיגה וממש התלהבה, וגם גילינו במקרה קשרים בין חברי המועדון אליה (כמו למשל גפן ואפילו יוסי פרנקוס!).

וכמובן - בל נשכח את הכלה החדשה - עידית והפיג'ו!

המון המון מזל טוב על השיפוץ!

אגב - האלבום של הפיג'ו יצא פשוט מהמם!!

שמחתי מאוד להוות חלק פעיל ביצירתו! :wink::wink:

בהמשך היום - אעלה את כל התמונות מאתמול - יצא לי המון המון תמונות ובקושי הספקתי לכסות את כל הרכבים!

יש למה לחכות :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

לעדי ואמוץ, שארגנו את המפגש למופת, לכל שאר הטורחים בעבודה, תודה על אחר צהריים נפלא. הגעתי כטרמפיסט עם קובי ממפגש השפלה, בפיאט 124 ספורט כתומה, השמש והרוח מתעתעות בנו לסירוגין, אבל היה שווה. יופי של מכוניות, יופי של אנשים. מפגש שווה ביותר של מועדון החמש.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
אילן נכון היה מאד מרגש לפגוש את אביך ולדעת שגם הוא נדבק בחיידק של רכבי אספנות וקלאסיים - זו הייתה חזרה לשנים עליזות ויפות, שנים של עשייה ללא תימחור - מסור לו ד"ש ממני.

זה ארז, לא אילן. :-)

הד"ש בדרך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היה מפגש נהדר מלא במכוניות ואנשים מעניינים.

אני קצת מרחם על העובדים בארומה, שהכינו קפה בקצב מאוד מרשים אבל נראו קצת עייפים מכל העסק...

התמונות נהדרות, אבל יונתן כהרגלו גורם לי לשבת בבית ולהשתגע.

גפן! התמונה הזאת attachment.php?attachmentid=198551&d=1272671836

סיטרואן DS ופולקסווגן גיאה קצת לפני מרכז זיו, לא רואים שום מכונית אחרת חוץ מהן. ממש ישראל של שנות ה70! איזו תמונה גאונית.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
דוגמנית לתפארת, יש לה עתיד!

גפן הי !!

מבקש את סליחתך על כך שהפכתי את מינך - את צלמת שתמונותיך נהדרות ויש לך עין חדה לקלוט פרטים שאנו לא שמים לב אליהם - כל הכבוד

מצא משה

פורסם
זה ארז, לא אילן. :-)

הד"ש בדרך.

למדתי - ארז זה השם הנכון (גם אילן שם יפה) - העיקר והחשוב זה הכיף במפגש עם חברים וותיקים ויקרים.

מצא משה

פורסם

תודה רבה על הכל

מצא יקירי, גפן זאת בחורה, וגם בחורה מוכשרת אני חייב לציין :)

יש כאן בהחלט מספר "פנינות" יצירתיות במיוחד!

לגבי הגג - גם אני חשבתי אתמול איך לעלות למעלה כדי לצלם, אבל מכיוון שהכל היה סגור מסביב - היה קצת בעיה עם הנושא.

צילמתי סוג של פנורמה קטנה - בהמשך היום אעלה אותה אם היא יצאה בסדר :roll:

אתמול לא הספקתי לצערי להתעסק עם התמונות, אבל היום אני הולך לשבת כמה שעות טובות כדי לארגן את הכל ולהעלות לכאן!

היה מפגש פשוט ברמה אחרת לחלוטין!!

אני חזרתי ואמרתי זאת מספר פעמים אתמול - אמוץ ועדי - פשוט שאפו על העבודה המשותפת!!!

הצבתם את הצפון על המפה - BIG TIME כמו שאומרים!

אני לא יודע אם מישהו ביצע ספירה מדוקדקת של כמות החברים וכמות הרכבים - אבל אני פשוט לא הפסקתי לתזז אתמול!

כל הכבוד גם על הסידור - לפי נושאים/יצרנים/מדינות יצור.

אתמול גם שירלי (בת זוגתי) הצטרפה לחגיגה וממש התלהבה, וגם גילינו במקרה קשרים בין חברי המועדון אליה (כמו למשל גפן ואפילו יוסי פרנקוס!).

וכמובן - בל נשכח את הכלה החדשה - עידית והפיג'ו!

המון המון מזל טוב על השיפוץ!

אגב - האלבום של הפיג'ו יצא פשוט מהמם!!

שמחתי מאוד להוות חלק פעיל ביצירתו! :wink::wink:

בהמשך היום - אעלה את כל התמונות מאתמול - יצא לי המון המון תמונות ובקושי הספקתי לכסות את כל הרכבים!

יש למה לחכות :)

פורסם
היה מפגש נהדר מלא במכוניות ואנשים מעניינים.

אני קצת מרחם על העובדים בארומה, שהכינו קפה בקצב מאוד מרשים אבל נראו קצת עייפים מכל העסק...

התמונות נהדרות, אבל יונתן כהרגלו גורם לי לשבת בבית ולהשתגע.

גפן! התמונה הזאת attachment.php?attachmentid=198551&d=1272671836

סיטרואן DS ופולקסווגן גיאה קצת לפני מרכז זיו, לא רואים שום מכונית אחרת חוץ מהן. ממש ישראל של שנות ה70! איזו תמונה גאונית.

דניאל.

בהחלט קצת מזכיר את שנות השבעים, תודה רבה!

היה נהדר לראות ככה את הרחובות! (יותר נכון הכבישים.....)

SWELL

פורסם
יפה גפן.. לפי צבעים.. פיספסת משהו בכחול. אפילו הייתי איתך כשצילמת את המנעול תליה של הפולקסווגן.

אתה לא הראשון להגיד שיש בעיית גוונים בתמונות, אני לא כל כך יודעת איך לסדר את זה במצלמה וכמו שכבר הזכרתי - פוטושופ לא היה בהישג יד ככה שאין שום עריכה לתמונות למעט הקטנתן.

SWELL

פורסם
גפן הי !!

מבקש את סליחתך על כך שהפכתי את מינך - את צלמת שתמונותיך נהדרות ויש לך עין חדה לקלוט פרטים שאנו לא שמים לב אליהם - כל הכבוד

תודה רבה!!

SWELL

פורסם

האירוע היה ממש מהסרטים!

כל הכבוד למארגנים שטרחו ולמשתתפים שבאו מקרוב ומרחוק!

על המזן המוגבל מבחינתי נהנתי מאוד מהמפגש!

נ.ב. מצורפות כמה תמונות שאינן ברי תחרות לאלו של הצלמים המקצועיים שלנו

P1090635.jpg

P1090634.jpg

P1090615.jpg

P1090627.jpg

P1090617.jpg

P1090612.jpg

P1090613.jpg

P1090614.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

אני לא הגעתי למיפגש בצפון ואחרי כל התגובות והתמונות אני מיצטער.

הערה קטנה לכל הצלמים קיימת נישה קטנה שמישתתפת בארועים ולא ראיתי תמונה אחת

זה ניקרה דו גלגלי(אופנועים).....חבל.

• תוכן חדש...