Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית מערכת CARPC ב C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לאחרונה התחדשתי ברכב סיטרואן C5 שנת 2002 וכעת אפשר לגשת למימוש חלום ישן של התקנת מחשב באוטו, הבעיה הראשונה שזיהיתי היא התקנת המסך.

המסך שיש לי הוא lilliput eby701 הנפוץ בגודל 7". ברכב מותקנת מערכת מקורית של סיטרואן שאיכות השמע בה היא בעדינות - בינונית מינוס, כך שאין לי בעיה לוותר עליה בכלל (כבר נרכש מגבר לחיבור המחשב לרמקולים). אך אפילו לאחר פרוק הרדיו שבגודל 1DIN עדיין אין מקום למסך. אני מבין שצריך להוריד את השליטה על המזגן למטה ולעשות מקום למסך, אך זה דורש המון עבודת "עיצוב" בפלסטיק של הפנל כדי שהכל יראה טוב, ולי אין ניסיון בעבודה כזאת בכלל. יש למישהוא המלצות או רעיונות לפיטרון הבעיה (או סדר גודל של מחיר לעבודה כזאת והמלצה על מישהוא אמין - בה"פ) ?

אני מצרף תמונה של המצב הנוכחי (מרכב זהה)

4.jpg

פורסם

אני חולם או שההגה בצד הלא נכון?

נראה לי ששלפת תמונות מגוגל של רכב שנמצא באנגליה :-D

מה דעתך על מסך נשלף נוסח XENARC 700IDT?

תמכור את המסך שלך ותקנה מסך נשלף חשמלי או מכאני אבל זה יפתור לך את כל נושא הבניה.

אמנם זה יסתיר לך את פתחי האוורור של המזגן בקיץ אבל זה לא קריטי כי יש עוד מספיק פתחי אוורור בשביל לקרר את הרכב היטב.

ולהעביר את השליטה של המזגן ברכב הזה תדרוש בניה של תוספת במקום אחר בדש בורד וזה עלול לצאת ממש מכוער אם לא תבנה את זה על הדשבורד ישירות מה שאומר - פירוק של כל הדשבורד וציפוי שלו מחדש = בלאגן היסטרי.

אני מכיר רק שני מתקינים שיכולים לעשות כזו עבודה בארץ כמו שצריך וזה יעלה לך לדעתי סכום לא משתלם - עדיף ללכת על מסך 1 DIN וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן התמונה מגוגל, אך המכלול נראה בדיוק אותו דבר. בקשר למסך 1 DIN, חשבתי על זה, אך בד"כ (לפחות לפי מה שקראתי) מתפתחות בעיות במנגנון הפתיחה, זוית המסך באור יום לא טובה (יש השתקפות) והסתרת פתחי המזגן זה לא אופציה במיוחד בארץ :)

בקשר להזזת השליטה, לדעתי אפשר להעביר את היחידה מטה במקום או עד גובה המאפרה, בסך הכל צריך לפנות מקום בגובה 1DIN, לא כל כך הרבה

תודה על התגובה

פורסם

לא שמתי לב למאפרה - יש לך מספיק מקום - אבל תוותר על המאפרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא שמתי לב למאפרה - יש לך מספיק מקום - אבל תוותר על המאפרה.

מכיוון שבאוטו אף אחד לא הולך לעשן - לא הפסד גדול :)

אז כמה כל הסיפור יכול לעלות ?

פורסם

זה כבר עניין של אצל מי אתה עושה את העבודה ומה הטיב שלה.

ברגע שאתה נכנס לעבודת קוסטום שכזו מדובר באומנות לשמה.

Pioneer TS-X150

פורסם
זה כבר עניין של אצל מי אתה עושה את העבודה ומה הטיב שלה.

ברגע שאתה נכנס לעבודת קוסטום שכזו מדובר באומנות לשמה.

נו, אז יש המלצות על אומנים ? יתקבלו בברכה רבה לפרטי !

תודה !

פורסם

הייתי ממליץ לסרוק אתרים בחו"ל (גם פורומים וגם EBAY), כולל חיפוש תמונות בגוגל של C5 + מערכות . אולי תמצא דוגמאות לפתרונות אולטימטיביים עבור הרכב שלך. (אך ביננו - אם הדבר היה חשוב לך, הרי לא היה מומלץ לבצע בדיקת תאימות/אפשרויות לפני הקנייה?)

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

סטאס,

זה קצת... אובר קיל :-D:-D:-D

אבל לפחות הצלחתי להבין הרבה מאוד מהצרפתית :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

טעות שלי :( בהתחלה יש תמונות של C5, שלקרת הסוף התחיל להיות C4 פיקססו. שדרוג של רכב בגלל בתקנה של CARPC זה באמת אוורקיל :)

ככה זה לא לדעת צרפתית :)

[under construction]

פורסם

נראה לי שחיתוך של הפאנל הקדמי בלבד + בניה שלו מחדש תעשה את העבודה

מעבר לזה אם יהיה צורך לבטל או להקטין את המאפרה - בעיניי לפחות זו ברכה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תשכח שאצלו הוא לא ביטל את המיקום של ההתקנה של ה1DIN כי הוא משתמש גם בCARPC וגם בHU וגם בפרוססורים.

במקרה שלך יהיה לך עוד יותר מקום כי אתה תבטל לחלוטין את המקום המקורי של ה1DIN וכנראה גם את המאפרה או חלק ממנה.

הפרוייקט אצלך יהיה הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...