Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסף תמורת הרס של המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כאב לב...

camaro z28

fireberd 305

transam

סופרה הצורה האחרונה

אלפה רומאו 164

אודי 9000

Detailer.gif
פורסם

הנוזל שהם מוסיפים אגב נקרא סודיום סיליקט, שהוא פחות או יותר (בשפה הכי פשוטה שאפשר) - נתרן + מלח חומצת צורן.

הנוזל מתקשה בטמפרטורות גבוהות, מה שהם עושים זה פשוט מרוקנים את המנוע משמן, מוסיפים את הנוזל, מביאים את המנוע לטמפ' גבוהה, וכאשר הנוזל מתקשה נגרם נזק בלתי הפיך למסבים ולבוכנות.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע שחייבים להרוס את המנוע?

למה אי אפשר כמו פה? מפרקים את האוטו וגורטים

למה חייבים את ה"הוצאה להורג" הזאת?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

כדי לא ליצור היצף/ שוק שחור של מנועים משומשים, המטרה היא גריטה והממשלה רוצה לוודא שלשם באמת מגיעים המנועים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שעות הסתכלתי על זה היום.

יש שם אחד עם מבט של רצח בעיניים ועוד אחד שלא מפסיק להפציר בו "זה לא צעצוע,תן לה את הכבוד שמגיע לה"

רוצחי אירופאיות!!:evil:

(לעומת זאת הם יכולים להמשיך לרצוח את האמריקאיות,עם זה אין לי בעיה)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תעזבו את המוסטנג, יש שם גרנד צ'ירוקי אפורה מדהימה עומדת ליד !!!

אם זה נמצא שם תמורת 4500 דולר, אז על טראנו כמו שלי הבעלים יצטרך לשלם להם שיקחו ולא הם לו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...