Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במערכת שקניתי (לא משהו רציני Philips cem210 ורמקולים 4 אינץ' של kenwood 110W).

אפשר לשמוע באיכות גבוהה מאוד בווליום גבוהה מאטל (כלומר מוזיקה שיש בה בעיקר גיטרות ופחות יחסית באסים).אבל האוסים וטראקים למשל שומעים באיכות פחות טובה והבאסים נשמעים מצועצעים כאלו,בצורה שאפילו מזכירה לי טיפה מוזיקה ששומעים מהרדיו עם הרמקולים הג'נריים שבאו לי יחד עם האוטו

למה זה ככה? (אני לא מבין בתחום ממש,אשמח להסבר,אני מניח שזה אולי בגלל שאין לי סאב ובגלל זה הבאסים לא משהו בעוד שמאטל נשמע טוב כי הבאסים פחות חזקים בג'אנר הזה?).

וכמה עולה בערך סאב לאוטו?

דבר אחרון,אני שם לב שאם אני מעביר מעל ל5 טראקים בדיסק\התקן usb ברצף אז לפעמים הרדיו דיסק עובר 2 טראקים רצוף,כלומר מדלג על אחד.יכול להיות שיש פגם במכשיר? (המכשיר לא נמצא בrandom או משהו כזה)

פורסם

כלומר באסים שהם תדר נמוך ישמעו על הפנים בעוד שתדרים בינוניים וגבוהים,כמו גיטרות וכו' ישמעו מעולה?

ואם אני ארצה לשפר את איכות השמע של הבאסים,אצטרך להחליף את הרמקולים ליותר גדולים\בעלי הספק גבוהה יותר?

• תוכן חדש...