Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא הבנתם אותי

זה לא בעייה להעביר אותו מקום עשיתי על זה חיפוש וראיתי כבר כמה רכבים (בחו"ל) שעשו את זה

אני יכול לעשות את זה לבד זה קל מאוד ברכב הזה

הסיבה שאני לא יעשה בגלל שככה זה נשמע לי בסדר

וגם אני לא רוצה לשנות את המקורויות

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

התקנה יפה מאוד, איך המגברים מקבלים איורור ? הרכבת מאווררים או משהו בסגנון ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

השאלה מה חשוב לך יותר - המקוריות או איך שאתה שומע, אתה לא משקיע בציוד ברמה כזאת בשביל לשמוע מראש פחות טוב ממה שאתה יכול, אתה תוכל לשמוע גם עם ציוד פחות איכותי, בד"כ כשמישהו משקיע כל כך הרבה כסף הוא מצפה לתמורה הטובה ביותר לכסף, מה גם שלא חסרים רכבים בפירוקיות, תמיד אפשר להשיג ריפודי דלתות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הוא אומר שהוא שומע טוב

בעיקרון אם הוא חותך את ה-L4 נמוך (נגיד 190HZ), אז לא אמורה להיות השפעה עצומה למיקום הנחות של ה-וופר

או יותר נכון - השפעה קטנה

פורסם

גורל - טוב זה דבר יחסי, אפשר לשמוע גם מצוין.

חוץ מזה אם חתכת את הL4 ב190HZ מלמטה, תוותר על הוופר וזהו, זה כמו להודות מראש שהמיקום של הוופר לא נכון, אתה לא בונה סט של 3 חלקים בשביל זה.

פורסם

גורל ופלשבון, נראה לי ששניכם פספסתם את העובדה שאין לו אל4 ברכב:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם אני עם גולף GTI שנת 2007 אבל עם 3 דלתות.

בגלל שהרכב שלי 3 דלתות, הדלתות שלי הם פשוט ענקיות וכבדות בצורה קיצונית, הם ארוכות הרבה יותר מרכב דומה בעל 5 דלתות ולכן אצלי הוופרים נמצאים עוד יותר מאחורי הנהג.

מהסיבה הזו אני מתכוון להתקין רק סט 3WAY כי אני חושב שהמיד בסט שלושה חלקים יפצה במקצת על המיקום ה"בעיתי" של הוופרים. הרכב הזה לא מחייב בנייה לסט 3 חלקים כי יש בדלתות מקום מקורי לוופר, מיד וטוויטר.

דרך אגב, לאחרונה פירקתי את הדלתות כדי לבדוק את ההכנה להתקנה שאני מתכנן ואני אומר לכם זו חתיכת דלת, היא בנוייה כמו דלת של כספת, נכון שהוופר יושב בחלק האחורי אבל הוא מקבל שם מקום של כבוד עם חלל המקנה תיבת תהודה רצינית ביותר.

אם אתה לא מתכוון להזיז את המיקום של הוופר לחלק הקדמי של הדלת אני הייתי ממליץ לך לשקול מעבר לסט שלושה חלקים.

פורסם

בסט שלושה חלקים עם מיד שיכול לרדת נמוך מאוד - כמו הL4 למשל...

באמת יש מצב שסט שלושה חלקים עדיין ישמע טוב מאוד כשאשר הוופר במיקום המקורי שלו כי הוא עדיין מנגן תדרים שהם לא כיווניים מאוד.

אבל זה מרחק אדיר בין המידים והטוויטרים לוופרים ואפילו עם טיים קורקשן לדעתי התוצאה תהיה בלתי ניתנת לגישור על הפערים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אופס :shock:

:lol::lol::lol:

יש לו 2 WAY ?

חובה להעביר את הוופר קדימה, פשוט חובה

יצאנו שניצלים :)

• תוכן חדש...