Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי ? (הרבה סימני שאלה זה לצעוק !!!. נמחקו סימני שאלה מיותרים).

mrbigm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קבלתי הצעה לרכוש רכב I30 מליסינג הדיל שלעצמו נראה חבל על הזמן תן 37000 מקדמה אחרכך 890 כל חודש למשך 30 חודש ואז עבור לרכב חדש

איך עוברים:

לפי החברה הם מוכרים את הרכב ב85000 בהתחייבות ואז 85פחות 57000 עלות הרכב שווה 28000

עכשיו 37000 פחות ה28000 שווה 9000 אז רכב חדש לעוד 30 חודש שווה 9000 ועוד 890 כל חודש.

עד פה יפה נאמר לי ממשהוא שעשה עד היום ליסינג ל500 רכבים שכל חברות הליסיג שקרניות אחרי 30 חודש בעת החזרת הרכב הם מעלים אותו לבדיקה ואז נותנים לך הצעת מחיר בדרך כלל לא רק שזה לא 85000 אלה גם הרבה פחות ואז אתה מתחיל להידפק

עם משהו יש לו נסיון בענין שעשה ליסינג פרטי אני מעוניין בדיווחים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נעשה סדר בסלט שלך :יש כאן 3 חלקים לעסקה:

לצורך העניין אתן לך דוגמא מספרית שונה:

שלב א'- תשלום במזומן.שלב ב'- תשלום חודשי קבוע ל-30 חודשים.

אתה תשלם על הרכב X מקדמה +890X36 בשלב ב' (סה"כ בשני השלבים הראשונים - תעשה חישוב מקדמה +תשלומים)

שלב ג' -אפשרות ראשונה -לאחר 30 חודשים תוכל לקנות את הרכב תמורת החלק הנוסף שלא שולם (כדי שתשלים את כל המחיר של הרכב בד"כ 50% מערך הרכב ביום קנייתו).

זה אומר ,שאם נניח הרכב עלה 120,000 אז בשלב א' שילמת 60,000 בשלב ב' תשלומים ובשלב ג' צריך להוסיף עוד 60,000,שתמורתו תוכל לקנות את הרכב.

אפשרות שניה- להחזיר את הרכב ולעבור לרכב חדש כאשר לוקחים את ערך המחירון של הרכב נכון לאותו יום (נניח שיהיה שווה 90,000 ,הם יעשו בדיקה יתנו לך הצעת מחיר ומסכום זה מפחיתים את תשלום אופציית הרכישה- נשארו לך 30,000 ש"ח רק לפי דוגמא זו להתקדם לרכב חדש ובתנאי שהם יתנו לך מחירון אבל בגדול תשכח מזה).

הרווח שלך-שקט נפשי שכל 3 שנים תוכל להתקדם לרכב חדש.

ההפסד- בכל עסקה כזו אם אתה לא קונה את הרכב בסוף התקופה הוא קרוב ל- 30,000 ש"ח שישארו לך פחות ביד לפני כל עסקה חדשה.(ההפרש נובע מזה שבעצם שילמת תשלומים חודשיים,שעליהם אתה לא מקבל שום החזר כי הם כביכול על זה שנהגת ברכב חדש+כמה אלפים,שיורדים בהשוואה למקדמה ששילמת.

אני עשיתי חשבון והגעתי למסקנה שזה לא הכי משתלם,אלא אם קונים את הרכב בסוף התקופה ואז בעצם קנית רכב חדש בתשלומים נוחים יחסית ועם תשלום זעום יחסית של ריבית לעומת ההלוואה בבנק /חברות מימון אחרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עדיין לא הכי מדוייק.

תראה אם תשווה את האופצייה לשני החלופות המוכרות היום [ליסינג תיפעולי ו קנייה בליסינג מימוני או הלוואה].

אז תגלה שמבחינה כספית אתה איפה שהוא באמצע בין שתי השיטות האחרות:

בליסינג תפעולי אתה מפסיד פעמיים [גם בתשלום הגבוה כל חודש וגם שבסוף התקופה אין לך כלום ביד].

ברכישה בליסינג מימוני או הלוואה אתה מרוויח מבחינה כלכלית אבל אתה צריך להתעסק אם הקניה \מכירה וירידת ערך ותיקונים כספיים גדולים במקרה ורכשת רכב ישן.

אני מעדיף לקחת ליסינג מימוני.

חג שמח.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל על זה ככה:

37,000 ש"ח מקדמה במזומן

+

890X30=26,700 ש"ח סה"כ התשלומים החודשיים

+

57,000 ש"ח בסוף התקופה

=

120,700 ש"ח

מחיר של i30 במזומן הוא כמדומני באזור ה- 113,000 ש"ח.

כלומר 7K-8K ש"ח ריבית עבור עסקת מימון של שנתיים וחצי.

תחליט אתה אם זה משתלם לך.

השאלה היעקרית היא האם יש לך את כל הסכום זמין והאם יש לכסף בבנק עדיפות מבחינתך (מניות, בטחונות).

תבדוק אם יש סעיף לגבי התחייבות עתידית לרכישה בתום התקופה ובאיזה מחיר.

מניסיון והכרות עם עסקאות רבות של היבואן הזה עם חברת המימון הזאת (דיימלר דביס) כל מטרת המימון הזה היא שהלקוח יגלגל לעסקה חדשה על רכב חדש בתום התקופה, כלומר לשמר לקוחות...לכן אני מאמין שיעשו את מה שצריך במסגרת המקובל כדי לתת לך מחיר טוב על הרכב כמשומש ולשמר אותך כלקוח דרך עסקת מימון חדשה לשנתיים וחצי נוספות.

עוד יתרון בשיטת המימון הזאת היא שהרכב רשום מההתחלה על שם הלקוח ולא על שם חברת המימון, זה יתרון גדול כשרוצים לסלק את ההלוואה או לרכוש את הרכב בסוף התקופה (אין תופסת יד או הסטוריה של חברת ליסינג מימוני לשעבר)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...