Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני די חדש פה

קניתי לא מזמן פיגו 307 אוטומטית שנת 2005 מנוע 2.0 ויש לי תופעה מוזרה

שאני עומד ברמזור על מצב דרייב ולוחץ ברקס הכול בסדר אין רעידות והטורים בסדר אך שאני מדליק את המזגן

הטורים משחקים ויורדים מתחת ל 10 אלף וחוזרים וישנם רעידות .

השאלה מה ניתן לעשות ואם מדובר בבעיה במחשב הרכב

ושאלה השניה היא ובדקתי מים והכול תקין לא משנה כמה זמן אני נוסע עם הרכב ובמיוחד לא במאמץ אלה בעיר אחרי 7 דקות

חום מנוע הרכב מגיע ל 100 ממש קו מתחת לאדום ללא מזגן ללא כלום ומאוררים מתחילים לעבוד

השאלה שלי האם זה נורמלי שהרכב מתחמם ככה כי זה ממש מוזר

ממש אחרי נסיעה של 7 דקות לפי יום הרכב אני מרגיש שנסעתי שעה אני פשוט מפחד לשורף מנוע

תודה אשמח לעזרה

פורסם

מצטער על ההקפצה

פשוט אני חיב לדעת אם מה לעשות כי אני אמור לצאת לנסיעה הארוכה עם ההרכב

והוא עדיין עם אחריות

פורסם

אם הרכב עדיין באחריות, אז הדבר הכי קל לעשות הוא לממש אותה.

חזור למי שקנית ממנו את הרכב ודרוש תיקון הולם של הבעיה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם הרכב מגיע רק ל100C אז אין בעייה וזה בסדר,אם יותר שווה לבדוק,בכל מקרה כדאי להחליף נוזל קירור לנוזל קירור מקורי[של פיגו] חדש.

לגבי הרעידות אפשר להכניס את הרכב לבדיקת סורק תקלות,בכל מקרה ניקוי מצערת רק יעזור.

פורסם

בדיקת הרכב במוסך מורשה/מקצועי יתן לך מענה מהיר ומדוייק על הבעייה.

לאחר מכן תחליט איפה תרצה לתקן את הרכב.

עדיף שתעשה את ההחלטה בהקדם כי בעיית התחממות אם ישנה עלולה להסתיים בנזק כספי גדול.

ברשותי גם מכונית פיז'ו בנפח 1600 . משנת 2008 עם 170 אלף ק"מ.

בפעמים שנדרשה בדיקה /תיקון הדרך הפשוטה הייתה דרך פלג השרות שמתחבר למחשב ומריץ דיאנוסטיקה.

אל תהסס!!!!

חג שמח:-)

צ'צ'יק

• תוכן חדש...