Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| כמה זמן אני צריך שיהיה לויזה תוקף כדי להכנס לארה"ב?

dj-niv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה יש לי ויזה לארה"ב עד לאוקטובר 2010.

אני רוצה לתכנן טיול לארה"ב וליסוע עם חבר. בחודש חודשיים הקרובים.

הטיול אמור להיערך כחודש גג.

השאלה כמה זמן אני צריך שלויזה שלי תיהיה תוקף כדי להכנס לארה"ב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יעשו לך בעיות - בעת כניסה עם ויזת תייר לארה"ב אתה מקבל אשרת שהייה לחצי שנה, כלומר שאם תיסע עכשיו האשרה תהיה בדיוק עד אוקטובר.

אז עוד חודש חודשיים, לא יתנו לך אשרת שהייה בכלל. לא מעניין אותם שאתה מגיע רק לחודש. ואני לא מכיר אשרת שהייה לויזת תייר שהיא פחות מחודשיים.

בכל אופן, הכי טוב לברר בשגרירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שGOLF אמר, גם הויזה וגם הדרכון צריכים להיות בתוקף לפחות לחצי שנה מיום הכניסה לארה"ב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יעשו לך בעיות - בעת כניסה עם ויזת תייר לארה"ב אתה מקבל אשרת שהייה לחצי שנה, כלומר שאם תיסע עכשיו האשרה תהיה בדיוק עד אוקטובר.

אז עוד חודש חודשיים, לא יתנו לך אשרת שהייה בכלל. לא מעניין אותם שאתה מגיע רק לחודש. ואני לא מכיר אשרת שהייה לויזת תייר שהיא פחות מחודשיים.

בכל אופן, הכי טוב לברר בשגרירות.

זה שאתה לא מכיר לא אומר שלא קיים :)

המיגריישן האמריקאי רשאי לחתום לתייר נכנס בין 14 יום ל-6 חודשים כראות עיניו של הסלקטור, בהתאם להנחיות כאלו ואחרות וכו'.

בכל מקרה כמו שנאמר פה כבר כמה פעמים, 6 חודשים תוקף לכל המסמכים אחרת בעיה (אגב, בעיה זה לא אומר בהכרח שלא יתנו להכנס, זה אומר שהוא עלול לדרוש תחקור וזה לא נעים בכלל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...