Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מסכים עם דני לגבי המצב הביטחוני והסיכון להיות ישראלי בירדן.

אני מפעיל טיולים לירדן, נמצא שם לא מעט והתחושה היא בטוחה לגמרי. או במילים אחרות לדעתי לא יותר מסוכן להסתובב בירדן מאשר בתל אביב.

יחד עם זאת, אם תכנסו לאתר משרד החוץ, תוכלו למצוא הזהרת מסע לירדן )כמו בערך לעוד 200 יעדים אחרים), זו אינה הזהרת מסע שעולה או יורדת מדי פעם, אלא הזהרת מסע שנמצאת שם באופן סטטי כבר שנים.

בירדן אני מרגיש בטוח, לסיני אני לא נוסע ולא לוקח מטיילים. ברור לגמרי שבסיני ובמצרים זה רק עניין של זמן עד שיהיה פיגוע, להבדיל מבירדן במצריים יש תאי אל קאידה מאוד פעילים, מחנות אימון בעומק סיני, והשלטון המרכזי המצרי לא באמת שולט במה שקורה בסיני. ירדן זו אופרה אחרת לגמרי לדעתי.

לגבי רכב ליסינג. אתה בהחלט יכול לצאת עם רכב שהוא בבעלות מישהו אחר (אדם אחר או חברה גם אם היא חברת ליסינג), כל שצריך זה אישור מטעם בעל הרכב שמאשר לך לצאת מהארץ ברכבו. (אם תרצה אוכל לשלוח לך את הטקסט לאישור הזה).

בהחלט רעיון מדליק לצאת לירדן ולצפות בראלי, בראלי אמיתי!

חג שמח

פורסם

יש הבדל משמעותי בין להסתובב כקבוצה מאורגנת לטיול מאורגן ובין להסתובב כיחידים בתוך קהל צופים

אינני מזלזל חלילה בנסיונך לערוך טיולים בירדן אבל לא היית נוכח אף פעם בסטייג'ים מרוחקים במדבר עם אלפי צופים ירדנים.

מירוצי מכוניות

פורסם
אבל לא היית נוכח אף פעם בסטייג'ים מרוחקים במדבר עם אלפי צופים ירדנים.

אני הייתי, ואני חייב לומר שהרגיש הרבה יותר בטוח מאשר להסתובב בשוק מחנה יהודה ביום נתון. יש המון צבא ומשטרה בין הסטייג'ים והמקומיים באו לראות את סבסטיאן לואב יותר מאשר ללכת מכות עם ישראלים. העובדה שהמסוק של המלך עבדאללה\הנסיך פייסל מרחף מעל גם משרה ביטחון. לא הייתי מסתובב שם עם חולצת 'סוף מסלול אריות הפרא' או משהו בסגנון אבל לא הרגשתי פחד בסטייג'ים.

פורסם

אם זה ככה, על הכיפק,ומכיוון שאתה מארגן טיולים לממלכה ההאשמית לא מין הנמנע שתוכל בכיף לארגן קבוצת "חולי הגה" לראות את החווייה המוטורית היפה בעולם ועוד קרוב אלינו.

מירוצי מכוניות

פורסם

מאיפה בדיוק אפשר לראות?

יהיה מה לראות משם?

מתאים לי :)

תכננתי לנסוע עם אשתי ועם הרכב.

תרגמתי רשיונות ועשיתי ביטוח.

לאחר ששמעתי אתמול על מישהו שפירקו לו את הרכב לגורמים בבדיקת המכס ואפילו שלחו אותו לדרך עם 2 גוז'ונים בלבד בגלגל (מופיע בג'יפטריפ וג'יפולוג)

ובהמשך למצב הביטחוני המעורער משהו,

שלא לדבר על זה שכנראה שלא יחשבו שאני מקומי...

החלטתי אתמול שלא לנסוע.

מה שכן,סביר להניח שנלך לראות את החלק שקרוב אלינו ואפשר לראות מהמרפסת בבית (בקעת הירדן..)

מי שכן נוסע, שיעשה חיים וישמור על עצמו.

נתי

פורסם

זהו שניסיתי לברר עם דוביי, אבל הוא לא ענה עדיין מיסתבר שהוא לא בארץ כרגע.

אם מישהו יודע משהו על מיקום באזור ים המלח שישתף

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

זה מה שהצלחתי למצוא אבל לא ברור לי מאיפה בדיוק אפשר לראות,או כמה טוב רואים.

ביום הראשון של הראלי אני לא חושב שהוא מתקרב למקום שאפשר לראות אותו מישראל.

זה של היום השני

http://www.jordanrally.com/wrc_2010/static/pdf/new_2010/rally_Day_2.pdf

זה של השלישי

http://www.jordanrally.com/wrc_2010/static/pdf/new_2010/rally_Day_3.pdf

יש למישהו תשובות?

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

וביום השני SS10 יעבור פעמיים בין הגשרים ולאורך הגדה המזרחית של הירדן.

אנשי בקעת הירדן יודעים בדיוק מהן נקודות התצפית הטובות ביותר לצפייה.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני היקר,

לא כתבתי את מה שכתבתי תחת אינטרס כלכלי של ארגון קבוצה כזו לצפות בראלי (אם כי זה רעיון טוב, אולי לשנה הבאה).

בכל אופן, אני אשמח לתת מידע מנסיוני על נוהלי המעבר לירדן, השהייה בירדן וכדומה...

• תוכן חדש...