Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 1600 90 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הדגם הזה?

שמעתי כבר מספיק חוות דעת על ה-1400 ועל ה-1600 110 כ"ס.

אבל פעם ראשונה שאני נתקל ב-1600 90 כ"ס שמורה במצב מצויין שכדאי לקנות, השאלה איך הדגם?

איך צריכת הדלק? איך האמינות? איך ההתנהגות והאחיזה? איך המנוע?

בקיצור, איך הדגם? כדאי לקנות?

פורסם

לפי יד 2 27,000

לפי לוי יצחק אני לא יודע, לטענת המוכר שאומר שהוא בדק את המחיר לפני שלושה חודשים, זה היה מעל 30 אלף.

פורסם

למרות הפיתוי לקנות רכב קופה יפה במחיר כזה, הייתי מתאפק וקונה את ה110 כח סוס שזה גם מנוע יותר חזק וגם 16V, הייתה לי כזו , אחלה רכב , אמין זריז, התנהגות טובה כמו שפיגו יודעים לייצר , בקיצור אחלה אוטו. שיהיה בהצלחה, וכמובן תיזהר מסוחרים , ולא חסר כאלו ביד 2 ובפיגו 206 בכלל....

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

הדגם הזה לא רע בכלל. החיסרון שלו הוא הדגמים האחרים שנמכרים בהפרש מחיר לא גדול במיוחד (למשל הדגם של ה110 כ"ס).

המנוע הזה קצת יותר גמיש בסל"ד נמוך ולכן מרגיש קצת יותר נוח בנסיעות רגועות, אבל חלש יחסית.

בקיצור, לא רכב רע אבל אם כבר אז כבר - לך על ה110 כ"ס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי הבנתי שעדיף כבר לחפש את הדגם עם ה-110 כ"ס.

אבל בכל זאת אני רוצה לדעת 2 דברים עדיין.

מה זה 16v שהבחור למעלה דיבר עליו?

וכמה ההבדל גדול בכוח, זריזות, תאוצה בין הדגם הזה לדגם עם 110 כ"ס?

זה ממש הבדל מורגש?

פורסם

ההבדל בין 90 ל110 כוחות סוס מורגשים ביותר!

16V זאת אומרת 16 שסתומים על ה4 בוחנות שעומדות בצורת V, זה משפר את הביצועים וגם את היציבות של האוטו.

ברכב כמו פיג'ו שבדר"כ רכב כזה לא מדביק אותך לכיסא הייתי מציע לך לא להתפשר.

פורסם

המנוע בפיג'ו 206 (כמו ברוב הפיג'ו האחרות) הוא מנוע טורי ולא מנוע V. המנוע מורכב מארבע בוכנות שעומדות זו לצד זו, לא בצורת V. הV מציין valves, יענו שסתומים בעברית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...