Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולק עליך לגבי המהירות של הצריבה , אולי היא תקפה לגבי סרטים , משחקים וקובצי DATA בכללי אבל בצריבת אודיו מומלץ צריבה איטית.

לא מזמן חבר הביא לי שני דיסקים שהוא צרב במהירות של X52 , הרעשי רקע שהיו היו יותר חזקים מהמוזיקה עצמה...

לא יודע אם זה תקף לגבי צריבת MP3 כקובצי DATA אבל באודיו רגיל זה משפיע.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בגדול, היום זה תלוי יותר באיכות הדיסק ובצורב.

פעם כשהמחשבים היו איטיים יותר, ומהירות הגישה לנתונים על הכונן הקשיח, בזיכרון ובכלל של כל אפיקי המידע על הלוח היו איטיים יותר אז היו יותר פגמים בצריבה עקב ריבוי גישות לזכרון והאטה/האצה מרובה של הדיסק הנצרב במהלך הצריבה. וכדי לטפל בבעיה זו היו מאיטים את מהירות הצריבה כדי לאפשר מספיק מקום וזמן לקריאת הנתונים והעברתם לחוצץ הזכרון.

היום בעיות אלו כבר לא כל כך קיימות במחשבים המהירים של היום מרובי הליבות ובעלי הזכרונות המהירים, אבל איכות המדיות שונה מחברה לחברה, ישנם דיסקים מאיכות ירודה אשר אפילו לא תמיד נקראים בכל המערכות.

דיסקים מאיכות לא טובה תגרום לכונן שלך להזיע, תהליך הספין אפ שלו - סנכרון עוצמת הצורב למדיה יהיה ארוך ותשמע האצות והאטות מרובות, תהליך הצריבה יתכן ויהיה ארוך מדי עקב אותם בעיות סנכרון, ובכלל יופק דיסק שלא יאריך זמן רב.

לכן גם היום אני צורב במהירות איטית יותר קבצי סרטים ומוסיקה, בכך אני לא מאמץ את הצורב, היציבות שלו עולה - צריבה איטית יותר גורמת לפחות רעידות, ומשתדל לקנות תמיד דיסקים מאיכות סבירה, לדברים שאני ממש רוצה לשמור משקיע במדיות יקרות יותר, או שקונה מקורי (אבל זה בלי שום קשר).

אלו היו ה2 סנט שלי. (ומתבססות על ניסיון רב שנים בצריבות)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חולק עליך לגבי המהירות של הצריבה , אולי היא תקפה לגבי סרטים , משחקים וקובצי DATA בכללי אבל בצריבת אודיו מומלץ צריבה איטית.

לא מזמן חבר הביא לי שני דיסקים שהוא צרב במהירות של X52 , הרעשי רקע שהיו היו יותר חזקים מהמוזיקה עצמה...

לא יודע אם זה תקף לגבי צריבת MP3 כקובצי DATA אבל באודיו רגיל זה משפיע.

אין שום הבדל בין צריבת קבצי מחשב לצריבת דיסק מוסיקה. שיטת הצריבה והקריאה זהה בשני המקרים. אם יש לך בעיה של רעשים תעביר את דיסק המקור למחשב בצורת קבצי WAV, אח"כ תעביר את ההעתק, ותשווה את הקבצים. אם יש יותר מכמה הבדלים בודדים בדיסק, יש לך בעיה בצריבה.

דני

• תוכן חדש...