Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתה הודעה קצת יותר מוקדמת על המפגש הייתי מגיע אך לצערי למפגש הקרוב לא אוכל להגיע.

אשמח להגיע למפגש הבא במידה ויעודכן פה מתי והיכן יתקיים.

קובי.

under construction...

פורסם

או אה, מפגש צפון?! :shock:

סף סוף!

רק חבל לצערי שאני לא אוכל להגיע (והאבסורד הוא שאני אהיה בדרום :/ )

פעם הבאה אני אגיע בטוח.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

חברים יקרים התחזית מזג האוויר לא משהו ביום שישי ,מה עושים?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

לא בעיה גדולה מה לעשות, אפשר לעבור לתחנת דלק שליד או להעביר ללב המפרץ בחניון המקורה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רעיון טוב ,לב במיפרץ עדיף.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אם לא יהיה שינוי במזג האוויר אז אני יודיע על העברתה מפגש למועד אחר.

לבנתיים הכול מתקיים כרגיל

תודה

אדי.

פורסם

אפשר כתובת לGPS? או תמונת מפה?

לאנשים שלא מהאיזור :)

אני עושה מחר מבחן בטכניון ואם הוא יגמר קרוב לשעת המפגש יש מצב גדול שאקפוץ.

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר-תחילה,בהצלחה במבחן.:-D

ביציאה "האחורית"של הטכניון יש ירידה גדולה.יורדים עם הכביש כל הזמן עד למטה עד שמגיעים לצומת רמזורים אחת.ממשיכים 50 מטר ישר ומגיעים לצומת T מרומזרת.(ממול תראה תחנת שטיפת מכוניות ופז) פונים שמאלה וממשיכים ישר ועוברים כמה רמזורים.עד שמגיעים לצומת גדולה שבצד ימין נמצא מוסך רנו.פונים ימינה ובכיכר לוקחים שמאלה וממשיכים עם הכביש(300 מטר בערך) עד הפנצריה מצד ימין.ממול כבר תראה רכבים.

בהצלחה

אם תרצה את הפלא שלי צור קשר בפרטי

ליאור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...