Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל מארגני טיול-מסע לאילת במיוחד לאבי נוף שהיה היוזם. היה מדהים מעייף אך מהנה מאוד במיוחד לראות את מכוניות האספנות בעיקר בעלי שנתונים ותיקים מאוד , איך הם שייטו את הדרך. צר היה לראות את מי שנתקע.אני מצדיע לדורון איצקוביץ ומשפחתו על ההשקעה והמסירות הרבה לכל רכב שהיה לו בעיה ולא חשוב איזה. יישר כח .:wink:ליאורה ואלי לב

פורסם

בוקר טוב

אני צופה בתמונות ומתרשם כל הכבוד על היוזמה ההתארגנות כל חברי מיפגש השרון ואלו שהצטרפו לטיול הנוספים

המועדון הוא האנשים שבו החברים כן יירבו טיולים כאלו בהמשך מרנין את הלב,לצלמים ולכל מי שלקח חלק.

עופר בן צבי

פורסם

יופי של תמונות, שלי.

מצאה חן בעיני מאד תמונתה של הקורבט בפוזה אופיינית..

מצורפת בזו תמונה של מש' קגנוביץ, כפי שהבטחתי להם.

שיפוץ הוולבו 161.jpg

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נועם מסכן היה עייף ומצא לו מקום להירדם

מצא על מה אתה חושב כל הזמן?

אסץ האוטו שלך יוצאת מדהים בתמונות הרבה יותר יפה ממך

נועם לא נרדם הוא מקשיב עם עינים סגורות.

מצא חושב - מתי כבר נלך לאכול צהרים ?, כמה ארכיאולוגיה ניתן לדחוס ביום חם ?

מצא משה

פורסם

בדרך חזרה הצתרף אילנו חבר יקר עם סובארו יפיפה שלמזלנו עזר לכמה חברים בדרך

על הכל דיברו אבל לא דיברו על האוכל ,חבל שאין אפשרות להעביר את הטעם דרך המקלדת אחרת היה יורד לכם ריר

DSCF6074.JPG

DSCF6078.JPG

P1080823.jpg

פורסם

ערב טוב כמעט לילה

אכן כל הכבוד לשלי על העלאת התמונות ולך גדרון היקר שמגיע תמיד לכל קצוות הארץ ומכבד בנוכחותך אותנו חברי מועדון החמש:)

עופר בן צבי

פורסם

ערב טוב לכל החברים!

טוב, ראשית אתחיל במילות פתיחה:

כבר הרבה הרבה זמן שלא נהניתי ככה!!!

הטיול הזה לאילת בא לי כהפתעה מוחלטת וכמעט בגדר התקלה... לא האמנתי שאצליח לקבל יום חופש מהצבא כדי להצטרף אליכם למסע המרתק הזה!

אבי פנה אלי ביום רביעי והזמין אותי להצטרף, ואחרי כל המחמאות שהוא הרעיף עלי (:oops:) פשוט לא יכלתי שלא להסכים ולהיענות להזמנה!

במעמד זה אציין, כי כבר הרבה זמן שלא נתקלתי בכזו רמה של מקצועיות, ארגון וסדר בארוע כה מורכב ומסובך!

עקבתי באדיקות אחרי התוכנייה שחילקו לנו אבי ושלי - ופשוט נדהמתי לגלות כל פעם מחדש איך כל הקבוצה, למרות העיכובים ולמרות הבלת"מים (בלתי מתוכנן) ולמרות התקלות - פשוט עומדים בזמנים כמו שעון שווייצרי!

היום דיברתי עם אבי - וגם אמרתי לו את זה באופן אישי - פשוט כל הכבוד תפעול ארוע ברמה מקצועית ביותר!! יישר כוח!!

בתום הטיול, צברתי רשימה של אנשים שברצוני להודות להם על שעשו את הטיול הזה לחוויה מיוחדת:

קודם כל - לאבי ולירוי אשר במאמצים משותפים גרמו לי להצטרף לטיול.

לעדי גולדנברג - אשר לקח אותי מהבית עד נק' המפגש בגעש.

ליהודית ואריה (מרצדס כחולה) - שלקחו אותי בהמשך הדרך מגעש ועד אילת, והנעימו את זמני בסיפורים ושיחות ארוכות!

לחיים וחזי (מוסטנג לבנה) - אשר הסתובבו איתי באילת, "גררו" אותי לדאנס בר, והישכו אותי לילה לפני הדרך חזרה :lol::twisted: ועשו לי "סיבוב דאווין" על המוסטנג אל תוך הלילה!

לאסף ודודי (אודי 100) - שלקח אותי בדרך חזרה מאילת עד לחוות הבודדים.

וכמובן לשלמה ואביגיל - שלקחו אותי את שארית הדרך חזרה לצפון, וגם "הרביצו בי תורה" חלק ניכר מהדרך :shock::wink::lol:

תודה מיוחדת גם לשלי - שלקחה על עצמה לצלם את הצלם (אותי :)) לאורך כל הטיול! :wink:

ובאופן כללי, תודה רבה לכל החברים, שביחד ולחוד גרמו לי להרגיש כמו חלק ממשפחה גדולה ואוהבת!!

ממש ממש נהניתי בחברתכם, ולעונג היה לי לתעד כזה מפגש/טיול/מסע מדהים!

ועכשיו, אחרי כל המגילה הזו, אתחיל לאט לאט להעלות את התמונות שלי מהאירוע, תצטרכו (כמוני) להתאזר בהרבה סבלנות, שכן לפני סינון - היה מדובר בלמעלה מ1200 תמונות!...

ברגעים אלו ממש אני עובד על עריכה והעלאת התמונות, וכנראה זה יקח יותר מיום ואולי גם יותר מיומיים...

יאללה לתמונות! (בתגובה הבאה):

בברכה!

יונתן.

פורסם

עוד תמונות - רגע לפני היציאה למסע:

שלי הלכה על כיוון של "לפי סדר השיירה", אני אלך על הכיוון הכרונולוגי מבחינת ארועים...

IMG_5752.jpg

IMG_5759.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5765.jpg

IMG_5766.jpg

IMG_5768.jpg

IMG_5770.jpg

IMG_5771.jpg

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...