Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף טויטרים למורל שלי כי אחד נשרף.(עובד אבל בוויליום גבוהה עושה הוא מתעוות רק אחד מהם!)

איזה טויטר אפשרי לשדך לקרוס שלו ? עד 250 שקל

או שיש טויטרים איכותיים עם קבל?

יש טויטרים טובים שלא יזייפו בווליום גבוהה. של מאק אודיו,JBL הרץ,פוקל וכ'

אני אוהב שהם דיי חדים

הגברה 700.5 קיקר

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

קודם כל תקן את זה שלא תקין.

זה תמיד יותר זול מאשר לקנות חדש.

מעבר לזה, תצטרך לשמוע בעצמך ולמצוא משהו שיתאים לך.

מתחדשת*

פורסם

את האמת שזה הייתה תקלה טכנית בהתקנה שעשיתי חיברתי בטעות את הטויטר בקרוס ליציאה של הוופר למרות שבדקתי וזה היה תקין,אך מיד שמתי לב לזה והחלפתי, כמה עולה תיקון שלא בערך?

audi A3 1.8T

פורסם

טוויטרים MT-12 חדשים אמורים לעלות משהו בסביבות ה300 ש"ח - לא עדיף לקנות חדשים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל זה שאלתי מה המחירים של טויטרים שיתאימו לקרוס (או שיש להם קבל נפרד כבר) של JBL שאהבתי, או מאק אודיו

audi A3 1.8T

פורסם

הטוויטרים של JBL ברמה הזו הם חסרי פירוט בטירוף ומתכתיים - אבל אם זה הסגנון אז המלצה חמה חמה חמה מכל הלב

1. טוויטרים של קלארוס.

2. TN52 של פוקל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פוקל - תנסה למצוא יד שניה - ראיתי כמה מידבאסים רצים שם - אולי יש גם כמה טוויטרים.

HAT - תיצור קשר בהודעה פרטית עם אליקו - הוא מוכר את הקלארוס גם בחלקים ולא רק כסט - ההשקעה במקרה הזה משתלמת כי הטוויטרים בסטים הפשוטים של JBL ואינפיניטי (מנסיון רב) הם פשוט על הפנים לעומת טוויטרים מבית HAT או פוקל

גם בMBQ לא הייתי נוגע - אולי רק בסדרות הגבוהות וזה יהיה יקר רצח וסתם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מדבר איתך על ד"ר באס של הפורום

elik0

זה אפס בסוף ולא האות O

תבדוק גם את ההודעות של ספונסרי הפורום - אתה מכיר אותו כיבואן תחת השם לאוד אנד קליר

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...