Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת הערכת מחיר לפחחות לרכב.

הנזק הוא כזה:

המראה הימנית יצאה מהמקום. אין בה סדקים והיא עדיין תלויה על הבסיס שלה, פשוט יצאה מהמקום.

לאורך הדלת יש שריטה שנראית דיי עמוקה,

הטמבון האחורי בצד ימין משופשף כהוגן,

מעל הטמבון האחורי בצד ימין הפח נכנס לפנים

מעוניין לדעת טווחי מחירים לתיקון הנזק.

בנוסף כמה שאלות:

השפשוף בטמבון דיי רציני, האם צריך לצבוע? במידה וכן - האם זה מוריד מערך הרכב במעמד מכירה?

השריטה לאורך הדלת נראית לי עמוקה, האם פוליש יעלים אותה ללא זכר?

הפח שנכנס - האם יש דרך ליישר אותו בלי להשאיר זכר?

תודה רבה לעוזרים.:-(

פורסם

צביעה של טמבון לא אמורה להוריד מערך הרכב, אבל יש אנשים שהיו שמחים להוריד לך מחיר על זה.

הערכת מחיר זה רק אצל פחח, אבל לי זה נשמע כמו איזור ה 1000 אבל ממש אל תתפס למילים שלי מאחר ואני לא מעודכן במחירים כבר שנה פלוס.

תרשום היכן אתה גר, רפי לין כבר ימליץ לך על כמה טובים באזורך ואז תגש לקבל הצעת מחיר.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מחיר תלוי מהרבה מאוד גורמים:

1. סוג צבע

2. סוג רכב

3. אצל מי מבוצעת העבודה

מעבר לזה לפי תיאור מאוד קשה להעריך את הנזק, אם היית נותן תמונה, זה אולי היה עוזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר לתמונות אני אעלה בקרוב.

הלכתי לקבל הצעת מחיר:

500 ש"ח ללא צבע אלא רק יישור הפח ופוליש להורדת השפשופים והשריטות - השאלה היא האם זה יעלים את זה בצורה יפה לעין או שישאר סימן שיגרום לי להרגיש שזרקתי את הכסף לפח?

עם צביעה - 1400 ש"ח. הבדל ענק.

בנוסף אני נגד צביעה כי לאחר מכן בבדיקה לפני קניה רשום סימני צביעה וזה יכול להוריד לי מהאמינות וממחיר הרכב.

בנוגע למראה - מראה חדשה עולה 1430 ש"ח :S

מראה משומשת - 450 ש"ח כולל התקנה

אך אותו פחח הציע לי שיבריג לי 2 ברגים שיחזיקו את המראה (כי היא לא נשברה) והחסרון היחיד שאני לא אוכל לקפל אותה (מוכן לספוג).

השאלה היא האם אני אעבור טסט עם מראה שמוחזקת ע"י 2 ברגים?

האם המחירים נורמלים? האם כדאי לצבוע בכל זאת למרות המחיר והתוצאות?

אני נוטה ללכת לכיוון האפשרות הזולה, אך אני בספקות רבות האם זה יראה טוב.

תודה לעונים.

פורסם

אני אישית הייתי מתקן את הפחחות עם צביעה ושמור את התמונות כך שתמיד תוכל להראות, בעתיד, מה היה הנזק בפועל

(שהוא קטן).

ברישוי שנית (טסט) לא בודקים אם המראה החיצנית מתקפלת, אבל היא צריכה להיות מקובעת ויציבה כראוי.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...