Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw golf gt/i

y.g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי תקציב של 150 אלף ש"ח

עכשיו אני מתלבט חברי הפורום אני מאוד אוהב את הגולף gt עכשיו רציתי לדעת אם קיים גרסא כזאתי שתי דלתות אוטומט מפני שזה רכב גם לאמא שלי והיא לא זוכרת ידני עכשיו אני מחפש אוטו יפה פוזה מהיר ונוח וכמה שיותר חדש מינימום 2008 עכשיו אני יכול להביא גם gti אבל השאלה שלי היא מי יודע אם קיים גולף gt חדשה מחברה כאילו להוציא אותה עם שתי דלתות ואוטומט וכם כן המחיר ותנו הצעות כן או לא...

תודה רבה לכם חברי הפורום שיהיה שבת שלום ומבורך:-D

פורסם

GT לא קיימת בארץ (לא ביבוא סדיר לפחות).

יש אפשרות לעומת זאת, לשאול את היבואן אם ישנה אופציה ליבוא אישי.

אתה יכול לבדוק גם מול סוכנויות של יבוא אישי, יכול להיות שזה אפשרי.

הבעיה היחידה היא בעיית התקציב. אני לא מאמין שב-150K ש"ח, היא תכנס לך לתקציב (לידיעתך קיימת גרסת GT עם 170 כ"ס לגולף משנת 2008 אאל"ט).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אה הבנתי אחי אז כל אלה שמטיילות בארץ הם ייבוא אישי ? ואם יש אחת 1600 כמה כוח סוס יש לה אתה יודע אחי ידנית היא מהירה 1600 ידנית הוא סתם עגלה

פורסם

גרסאות ה-GT שיוצא לך לראות בכבישים פה הן לא ה-GT שאתה מדבר עליה.

ה-GT בארץ הינו רק גימור. הגימור הגבוה ביותר נדמה לי שהיה בגולף משנת 2008-2009 עד לשינוי הצורה ב-2010.

גרסת ה-GT (גימור, כן?) הגיעה במנוע ה-1.6FSI (לא יודע אם ב-2 הליטרים).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תשמע אחי אני מתכוון לרכב גולף עם שתי דלתות ומקדימה על הגריל רשום gt וזהו והיא יפה כזאת קרבית ויש כאלה בארץ הרבה

יצא לי לראות גם מוכרים הרבה בארץ אז אפשר להוציא מחברה או לא אחי?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1420645&Code=28891b5809d2712a45aa7a7f514c9e8f

כזאתי אחי רק 2 דלתות

פורסם
תשמע אחי אני מתכוון לרכב גולף עם שתי דלתות ומקדימה על הגריל רשום gt וזהו והיא יפה כזאת קרבית ויש כאלה בארץ הרבה

יצא לי לראות גם מוכרים הרבה בארץ אז אפשר להוציא מחברה או לא אחי?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1420645&Code=28891b5809d2712a45aa7a7f514c9e8f

כזאתי אחי רק 2 דלתות

ויש עוד גירסא עם הכיתוב על הגריל, ה-GTI. גירסא כזו אוטומטית (DSG) קיימת בשנת 2008 והיא מפיקה 200 כוחות סוס

בדיוק כמו הגירסא הידנית עם מנוע 2000 סמ"ק, וכמו שרצית יש דגם בעל 2 דלתות ודגם 4 דלתות.. בשנתון הזה היא עולה

בסביבות 170 ככה שזה קצת מעבר לתקציב שלך, לא נראה לי שתמצא כזו למכירה כל כך מהר..

פורסם

y.g, אם לא תתחיל להשקיע בהודעות שלך ותתחיל להוסיף להן סימני פיסוק, כולן ימחקו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ראיתי פעם גולף MK5 3 דלתות 1.6 אוטומטית. לא יצא לי לראות כזו ברמת גימור GT.

• תוכן חדש...