Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

חשוב לציין שהרכב זה XT 3 דלתות.

היום נכנסתי לאוטו קיפלתי את המושב ואחרי שישרתי אותו הוא לא ננעל במקום.

המושב זז קדימה ואחורה בחופשיות, אך לא מתקפל.

אשמח לעזרה האם אפשר לתקן?, להחליף?

בתודה מראש טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא לזלזל, אבל מה קשור לזה שהמנגנון שלו לא עובד לריפוד?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני זוכר שבערך לפניי חודש היה מישהו עם רכב זהה לשלך,פיג'ו,שקרה לו את אותו מקרה,התברר שהמנגנון של הכיסא הלך לו,ופה ידידי אני יכול להגיד לך דבר אחד-אני מקווה מאוד שזה לא מה שקרה אצלך,מדובר בעסק לא זול!

כדאי שתיבדוק עם מישהו מנוסה מדוע הכיסא אינו מתקפל חזרה,או מקסימום תנהג כמו על מיטה:-o(בצחוק,ברור שאין בזה שום רצינות וזה גם לא בטיחותי).בהצלחה!

פורסם
אני זוכר שבערך לפניי חודש היה מישהו עם רכב זהה לשלך,פיג'ו,שקרה לו את אותו מקרה,התברר שהמנגנון של הכיסא הלך לו,ופה ידידי אני יכול להגיד לך דבר אחד-אני מקווה מאוד שזה לא מה שקרה אצלך,מדובר בעסק לא זול!

כדאי שתיבדוק עם מישהו מנוסה מדוע הכיסא אינו מתקפל חזרה,או מקסימום תנהג כמו על מיטה:-o(בצחוק,ברור שאין בזה שום רצינות וזה גם לא בטיחותי).בהצלחה!

תקרא שוב!

הכסא כן מתקפל והמושב כן משענת של הגב כן ננעלת!

הכיסא עצמו לא נינעל על המסילה!

הוא זז קדימה ואחורה

פורסם

אוקי,אז לא הבנתי אותך פשוט נכון,יכול להיות שמשהו שם נישבר,אולי איזה קפיץ שנועל את המושב במסילה,אני מאמין שזה לא סיפור גדול.

פורסם

מנסיון אתה לא הראשון ולא האחרון זה קורה בהרבה 206, המנגנון דפוק שמה חפש בפירוקיה כסא כמו שלך חבל לשלם 2000 ש''ח לאחד חדש.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תוכן חדש...