Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי היום Peugeot 306 XT משנת 1994.

השאלה שלי היא:

ביצוע התקנה מלאה (חיווט, שני מגברים, קומפוננטים קדמיים, HU, סאב) ברכבים כאלה היא יותר מסובכת/קשה/מורכבת מאשר ברכבים המשפחתיים/חדשים?

אני מודע לכך שבכל רכב זה שונה, אבל הייתי מעוניין לקבל כיוון כללי בנושא, ואם אפשר - אפילו כיוון ספציפי לרכב הנ"ל.

האם ישנם יתרונות כלשהם ברכבים הקטנים האלו על פני רכבים משפחתיים?

הבנתי שככל שהמצבר קרוב יותר למגברים, זה יותר טוב. האם זה תקף כאן?

אני אשמח לקבל מענה לשאלות הנ"ל.

תודה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

קודם כל, בגלל הגודל, החיווט והעבודה יותר נוחה.

דבר שני, ברכבים החדשים לרוב יצא לי לראות שהנוחות והגישה לפירוק דברים היא יותר מסובכת לעומת הרכבים הישנים יותר שהכל אצלהם יותר פשוט מבחינת פירוק והרכבה.

לפי דעתי יש פלוס לרכב ישן וקומפקטי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

האם זה משפיע גם על מחיר ההתקנה באופן משמעותי?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

התקנה שלך עצמאית או של מתקין?

אם שלך, לא נראה לי קיים הבדל מהותי, אולי כמה שקלים במידה ואתה קונה קיט התקנה לפי מידות, או שאם אתה קונה מוכן אין הבדל.

אצל מתקין מקצועי, נראה לי קיים הבדל במחיר לבין רכב שקל לפרק אותו וקומפקטי לבין רכב גדול וחדיש.

אגב אל תתפסו אותי במילא, יכול להיות רכב ישן שיעשה גהינום לבנאדם שרוצה להתקין, ולעומת זאת רכב מודל 2006 שמתפרק בקלות. אני מדבר באופן כללי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...