Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סותר את עצמך מהודעה להודעה.

לפתור בכמה "שקלים בודדים" זה לא לפתור, זה לא לעקוף את הבעייה.

זה לא מפריע לך אבל מצד שני אתה מנסה לבנות מגנים שיגנו על הרכיבים

בגלל ה "בעייה" שיש לך.

אם אתה לא מתכוון להתאמץ לחפש, וזה לא מפריע לך, ואתה עדיין מחפש

פתרונות :roll:, בהצלחה.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר,זה כמו שיגידו לך שיש בעיה ברכב שלא כזה קריטי לסדר אותה,ואפשר להשים משהו שלא יחמיר את הבעיה בזול יותר,אז למה לשלם פי 50?!כל אדם הגיוני שאני מכיר ישאיר זאת כי פשוט לא משתלם לסדר את הבעיה!וכל עוד הנזק לא גדל למי איכפת!הרכב לא חדש ודברים כאלו צצים משום מקום,ויש כמה פלסטיקים סדוקים,אז שאני יחליף?! מה אני מאוהב ברכב?!

הנזילה לא הורגשה מעולם בשנה וחצי שהרכב ברשותי,אז היא לא אמורה להפריע לי,רק ששמתי לב שזה מגיע מעט לכיוון הרמקול(ומזל שהתחיל הגשם הזה!) זה הרתיע אותי ואני מתכוון לפתור זאת זה הכל,זה לא שהגומיות ברכב מעפנות וגורמות לחדירת מים לתא נוסעים,אז למה זה אמור להפריע לי?אני לא מבין לאן אתה חותר?

פורסם

לא חותר לשום מקום, אתה משקיע מאמצים ב"לעקוף" את הנזילה

ע"י "הגנה" שתבנה לרמקול, קח תמאמצים האלה, תשקיע אותם

באיתור הנזילה ושלום על ישראל, לא תצטרך לבנות שום מגנים.

איך אתה יודע שיהיה יותר קשה לטפל בנזילה עצמה מאשר לבנות כול

מיני מגנים וקומבינות לרמקולים, הרי לא איתרת את מקום הנזילה.

מי אמר שזה לשלם פי 50? הרי אתה לא יודע מה מקור הנזילה כי לא בדקת

ואתה לא יודע מה גורם לכך, אז למה ישר להסיק מסקנות?!

מצד אחד אתה אומר שהרכב לא חדש ויש מספר דברים תקולים,

מצד שני אתה אומר שהגומיות לא "מעפנות" , אז מה גורם לנזילה?

אם זה לא מפריע לך כמו שאתה טוען, למה אתה מנסה להגן

על הרמקולים ממשהו ש-"לא מפריע לך "?

זול בסופו של דבר עולה ביוקר, ואין יותר נכון מלהגיד את המשפט

הזה במקרה הנ"ל.

אני לא רוצה לראות רכיב איכותי נשרף בגלל חדירת מים וכול

מיני נסיונות הגנה ממים שלא צלחו בטעות.

מה שאני בסך הכול מנסה להגיד לך זה שתקדיש

את ההשקעה שלך בחיפוש הנזילה, גם לא תצטרך לבנות שום

מגן, גם לא תהיה מוטרד מחידרת המים והצתברות שלהם,

ודבר נוסף ולא נעים- חלודה!

קח את כול הכתוב באמת כעצה.

ודבר נוסף, רכב "ישן" ככול שיהיה, לא אמור

להגיע למצב של חדירת מים לתוך פנים הרכב,

ברגע שיש חדירה זה מעיד על אטימה מסויית תקולה/

תעלת ניקוז סתומה.

טפל בזה, זה לא משהו שאמור לקרות.

פורסם

שום מים לא מגיעים לפנים הרכב,כל מתקין לא יתחיל לבדוק מאיפה יש נזילה ויעשה בדיוק מה שארזה(ליאור) ועוד רבים יציעו,הרי כך או כך הבעיה תיפתר,הרמקול יוגן ע"י מגן סביבו וכך שום מים לא יגיעו אליו,ובאם תיסתם הנזילה גם הוא יוגן,אבל אתה שוכח שהיא יכולה לחזור בעתיד בלי ידיעתי,מגן סביב הרמקול ישאר לתמיד ואני יהיה בראש שקט שלא צריך לפתוח את הדלת שוב.

הוויכוח פה מיותר,אני מודה לך ולא כועס כלל וכלל על העצות שלך,זה רלוונטי לחלוטין ובסדר מבחינתי,אני יעשה מה שנוח לי מבחינת כאבי ראש ותקציב,וכמובן שיתן את אותה תוצאה שאני מחפש,תודה בכל מיקרה.

פורסם

זה אף לא לרגע היה ויכוח, נטו עצות וייעוץ כמו שביקשת בתחילת הנושא שלך.

איך שלא תבחר, מה שלא תעשה, שיהיה לך בהצלחה . :wink:

פורסם

תודה רבה,אני ישקול את ההצעה שלך בכל זאת ויראה מה אפשר לעשות,עד למציאת פתרון ההתקנה תתעקב כניראה (גם בגלל שיש לי מבחנים) ואז שהכל יסתדר בעז"ה נמשיך לאט לאט.

פורסם
זה אף לא לרגע היה ויכוח, נטו עצות וייעוץ כמו שביקשת בתחילת הנושא שלך.

איך שלא תבחר, מה שלא תעשה, שיהיה לך בהצלחה . :wink:

משה רק שתדע שבכל רכב כמעט ניכנסים מים לפנים של הדלת ככה זה בנוי ואין מה לעשות ביגלל זה היצרן עשה בדלת למטה פיתחי ניקוז אז אל תנסה לישבור את הראש שלך וגם של שי

בקיצור שי תעשה מה שאמרתי לך וגם ליאור אמר לך אותו דבר או שאל תתקין שום מערכת :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לגבי נזילה-זה דבר ידוע שיש כמעט בכל מכונית קיימת ויסלחו לי אלה שרוצים לענות.לפני שאתם מתכוונים לכתוב ולעשות צחוק מעצמכם,רדו לחניה לרכבכם,פתחו דלת אחת והציצו בדיפון הפח התחתון.לכל אורכו תראו 2-4 פתחים לניקוז המים.בדיוק כמו החלונות לבית.אם יש איטום והחלונות מגינים ממים מדוע במסלול שהם יושבים יש חורי ניקוז?מאותה סיבה יש כך גם בדלתות.

שי-זה ממש,אבל ממש קל.להכוונה או עזרה-מוזמן ליצור עימי קשר.

פורסם

מה זה נזילה ?

זה לא שיש נזילה בדלת, או כניסה קלה של מים

סף הדלת לא אטום בכלל, יש שם גומי לרוב עם ציפוי קל של בד כדי להחליף טוב יותר על הזכוכית, אין אטימה לא הרמטית לא מלאה וגם לא "טובה" היצרנים בונים את הדלת כך שהמים יכנסו מלמעלה ויצאו מלמטה,

כל יצרן מפריד את תא הנוסעים בצורה אחרת, ברוב היפניות יש ניילון זול, באירופאיות נהוג שיש יריעה קצת יותר רצינית, וב-VW יש ממש הפרדת פח מלאה לחלוטין מהודקת עם ברגים ואטומה ע"י מסטיק אטימה שחור

פורסם

זה גם יכול להיות משהו שטותי כמו הכוון שהגשם ירד בו והזווית שהוא ירד בו לעומת הצורה בה הרכב חנה.

אם הגשם היה יורד בזווית הפוכה - יכול להיות שהדלת השמאלית בכלל היתה נרטבת...

אם שתי הדלתות שלמות ולא פגועות - אין הרבה אפשרויות אחרות.

והשיקולים של התקנת DIY לעומת התקנה אצל בעל מקצוע הם נושא אישי\כלכלי\לא כלכלי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לכולם ותודה על התגובות בנוגע לדלת שלי.

היום גיליתי בעיה נוספת,אחת הגומיות ברחה ממקומה,קצת יותר קשה להחזיר אותה ממה שחשבתי,לכן החלטתי לפרק את הדיפון של הדלתות לגמריי ולעשות שיפוץ קטן,לחזק דברים רופפים,לסדר פלסטיקה ועוד.

בנוגע למיכסה שאני קורא לו "חצי ירח" שתיכננתי לבנות סביב הרמקול-מדדתי את המרחק בין פח הדלת החיצוני לבין החלק הכי בולט של החלון כאשר הוא היה עד הסוף למטה,וגיליתי שהמרחק שעומד לרשותי לא עובר את ה1 וחצי ס"מ,האם זה הגיוני בכלל?

אני חושב שזה אמור להספיק,החלטתי שאני פותח את שני הדלתות ומחפש בעיות נוספות ומסדר הכל כמו שצריך לפניי ההתקנה,ככה אני יהיה שקט לגביי שתיהן ולא ידלג או יפספס בעיה עתידית.

מכיוון שלא עומד לרשותי זמן פנוי,אני אחכה כניראה לסיומם של הבחינות בלימודים,יעשה דברים נוספים שתיכננתי,ואז כשהכל יהיה פנוי אני אסדר את הדלתות כמו שאני רוצה.עד אז אני ידחה מעט את הכל,אבל ישמח לקבל תגובות ודעות נוספות.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...