Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות הונדה דגם EX שנת 91 (זאת הצורה הישנה), שמעתי שהיא מאוד מהירה לגבי רכבי ה 1.6 ושהיא קלה יותר ב 500 קילו מכל דיגמי ההונדות החדשות יותר ככה שהיא מהירה ביותר, רציתי לקבל מכם תגובות או עצות לגבי הרכב הזה ועד כמה שמה שאמרו לי מדוייק.

חיפשתי בכל הרשת אתרים שמראים מפרט לגבי הרכב הזה ולא מצאתי,

אז אם למישהו יש לינק לתת לי אני מאוד אשמח :))

פורסם

הדגם הראשון של הסיוויק,כמו גם השני הגיע לארץ מארצות-הברית,הוצג לראשונה ב 87,והגיע לראשונה בשנת 90.היו לסיוויק הזו 116 כוח-סוס,ממנוע מוזרק בעל 16 שסתומים,גיר אוטומטי 4 מהירויות מעולה ומשקל עצמי קל יחסית של 960 קילו,כפועל יוצא הביצועים שלה היו מצויינים,וטובים בהרבה גם מהמכוניות של זמננו.המוצא האמריקאי שלה,אגב,התבטא בצבעי הריפודים הפנימיים(לרוב תכלת או בורדו מזעזע)ובניעלה המרכזית ששחרה רק את דלת הנהג.אם אתה עומד לרכוש הונדה כזו,בדוק אותה ביסודיות,בכל זאת זה אוטו בן 12 שנה,מה גם שהתיקונים בה יקרים יחסית,אבל זה אוטו מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני רוצה לקנות הונדה דגם EX שנת 91 (זאת הצורה הישנה), שמעתי שהיא מאוד מהירה לגבי רכבי ה 1.6 ושהיא קלה יותר ב 500 קילו מכל דיגמי ההונדות החדשות יותר ככה שהיא מהירה ביותר, רציתי לקבל מכם תגובות או עצות לגבי הרכב הזה ועד כמה שמה שאמרו לי מדוייק.

חיפשתי בכל הרשת אתרים שמראים מפרט לגבי הרכב הזה ולא מצאתי,

אז אם למישהו יש לינק לתת לי אני מאוד אשמח :))

יש לי את הDX(ידני דגם 91)

האוטו באמת חזק מאוד ומהנה לנהיגה אבל הטיפולים מאוד יקרים(שלי עוד לא עברה טיפולים מיוחדים :D אבל לבן דוד שלי יש גם כזאת שעברה כבר הרבה טיפולים יקרים :( )

אני רק יכול להגיד לך שעם אתה קונה כזה אתה מאוד תהנה ממנו

וכשאני אומר שלא עבר טיפולים מיוחדים אז אני מדבר על כל ה13(בקרוב 14) שנים שיש לנו אותו(יד ראשונה זה היה סבא שלי ואני יד שניה :lol: )

Mar21305.JPG

פורסם

תודה רבה על התגובות,

אם זה ישמע קצת טיפשי, אבל אני מחפש רכב כזה שמבחוץ יהיה יפה ומבחינה מכנית שיהיה גמור מבחינתי, העיקר שהמחיר שלו יהיה כמה אלפים מתחת למחירון, אם יש מישהו כזה אני אשמח.

פורסם

הונדה סיויק 1991 EX. הרכב פשוט מעולה למרות יד גבוהה והעובדה שהוא חצה את קו ה-200,000 ק"מ. מלבד בלאי רגיל וטבעי לאוטו בן 13, הוא אמין מאוד, ללא שום תקלות, מהיר וקל, כמו שאמרת. לגבי מי שדיבר על הריפודים וכו', זה פשוט לא נכון, לא אצלי לפחות.

העניין הוא שהרכב מאוד יקר, אולי הכי יקר בקבוצה הזו של ה-1.6.

כנראה שעל איכות משלמים!

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

רכב כזה נמכר לפני חודש לשעבר השכרה ב 10 אלף.

והחלקים של האוטו הזה הם יקרים לפי מה שהבנתי... מדוייק ?

הערבים בכפר השכן אליי קוראים לרכב הזה הונדה CMC

יש למישהו מושג למה ?

• תוכן חדש...