Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף רפידות לבאלנו ,נכנסתי לחנות חלפים המוכר הציעה לי תרפידות האלה ואמר שהם מעולות מחירם בערך 170 ש"ח...מישהו שמע? רפידות אחרות מומלצות?

תודה..

פורסם

תיכנס לחנות - דרך החלף- יש להם כמה סוגים של רפידות ,והם ימליצו לך על האפשרויות,

דבר עם בעל החנות ששמו -סימן - והוא ימליץ לך.

פורסם

בקשר לREMESA אני לא יודע אם יש להם בחנות..אם אפשר להזמין זה משהו אחר..

fz1-יש להם כמה סוגים,סוג אחד שהם משהו זול ונראה לי לא שווה לגעת,טורקים אם אני לא טועה.ועוד חברה גרמנית שאני לא זוכר את שמה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי אז קיבלתי את הרפידות,הדגם שלהם הוא 592.02 שבאתר זה מראה שהרפידות לאלמרה,ולמרות זאת על האריזה רשום שזה מתאים לניסן 200SX, אלמרה ובאלנו 99-01

קצת מוזר,מה שגם באתר אם בוחרים באלנו הדגם הוא 592.52

האם הם יתאימו?

תודה מראש..

פורסם
אוקי אז קיבלתי את הרפידות,הדגם שלהם הוא 592.02 שבאתר זה מראה שהרפידות לאלמרה,ולמרות זאת על האריזה רשום שזה מתאים לניסן 200SX, אלמרה ובאלנו 99-01

האם הם יתאימו?

תודה מראש..

בהנחה שאמרת למוכר את שנת היצור המדוייקת של הרכב - זה יתאים (בבלאנו קיימים 2 סוגים של רפידות...בדגמים של 95-97 יש רפידה שונה מאלו של 98 ומעלה).

ל REMSA יש יתרון וחיסרון שלחלק מהאנשים מאוד משמעות:

יתרון -> כושר בלימה מעולה

חסרון -> נגמרות מהר ומפייחות בקלות את הג'אנט עקב כך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם הם יתאימו?

תודה מראש..

בהנחה שאמרת למוכר את שנת היצור המדוייקת של הרכב - זה יתאים (בבלאנו קיימים 2 סוגים של רפידות...בדגמים של 95-97 יש רפידה שונה מאלו של 98 ומעלה).

ל REMSA יש יתרון וחיסרון שלחלק מהאנשים מאוד משמעות:

יתרון -> כושר בלימה מעולה

חסרון -> נגמרות מהר ומפייחות בקלות את הג'אנט עקב כך.

איציק

איציק למוכר נאמר שהבאלנו שנת 2000 אני מקווה שהוא לא טעה בהזמנה.

בנוגע לרפידה עצמה,האם היא תחזיק 36K+ כמו הרפידה הנוכחית האורגנלית? (שדרך הגב היא של MOMO). בבלימות עדינות חלק גדול הנסיעה,ולעתים בלימה ארגרסיבית יותר בזמן שאני נוהג ברכב.

• תוכן חדש...