Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעריך כל עבודת ידיים , וכל הכבוד על היוזמה , לגבי השמיעה רק ואני חוזר רק אתה יכול להחליט כמו שחבר שלי החליט שהטויטרים של פוקל K2P נשמעים לו יותר טוב , מהפיקולו!! כי זה האוזן שלו והטעם שלו .

לכן אם אתה מבסוט מהצליל מי יכול להגיד לך משהו?!

אבל: לדעתי ב 30 שקלים חדשים אתה יכול להפוך אותם (את "הבנייה") ליפה יותר תקפוץ למוסך פפחות תבקש 15 גרם בונדו שימרחו לך הכדור תשייף עם נייר עדין ותעשה צביע אצלהם כשהם צובעים רכב שחור/ או כל צבע שתרצה

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי ההערות על הגימור - כמו שכבר כתבתי, כשיתווספו מידים אני אכין כדורים נוספים והכל יעבור פלוקינג שחור. זה יהיה יפה.

אין לי שום בעיה לקבל ביקורת, ולשם זה בדיוק העלתי את הת'רד.

יש לי בעיה לקבל: זלזול, סגנון דוחה, התנשאות (למרות שהנושא הזה פתור), הערות שכל מטרת הן להעיר, שפה לא ראויה וכו'.

דיונים עניינים בנושא סאונד, תאוריה, גלי קול, עבודת DIY, עצות לשיפורים מתקבלים בברכה.

וניר -

מה הבעיה עם הרכיבים שלי?

למה אתה חושב שאי אפשר להבחין בשינויים על supremo, MT23 מוגברים אקטיבית ע"י מגבר nakamichi?

פורסם

רק עכשיו קראתי את השרשור וממש התלהבתי עד שהגעתי לדפים האחרונים... נראה לי כבר הרגל פה בפורום :?

בכל מקרה תהנה מהפרוייקט שלך, אני בטוח שנהנת וגם אם הוא לא 100% אז בטוח למדת ממנו, תשפר אותו ותמיד עדיף על אלו חסרי הנסיון הטכני, ואלו שעם נסיון תמיד כדאי לשמוע להם בכדאי להתקדם.

מי שלא עושה - לא טועה :wink:

פורסם

וניר -

מה הבעיה עם הרכיבים שלי?

למה אתה חושב שאי אפשר להבחין בשינויים על supremo, MT23 מוגברים אקטיבית ע"י מגבר nakamichi?

תשמע,

אני קצת לא מבין למה אתה מתגונן, ולמה אתה מסב את התגובות דווקא לכנגד.

אני לא אמרתי שיש "בעיה" עם הרכיבים שלך, אני אמרתי שבסט אפ הנוכחי שלך, ובהתקנה הנוכחית שלך, זה הדבר האחרון שאתה צריך לעשות, ויש עוד הרבה דברים שנדרש להם טיפול לפני פיזור אלומות של טוויטרים.

ובמצב הנוכחי, אתה בכלל לא תוכל להבחין בשינוי אם הוא לטובה או לו.

למה לקחת את זה לכיוון כזה?

השאלה הזאת ששאלת אותי, סתם מובילה להתנצחות מיותרת ממקום של סה"כ ביקורת.

אני אשאל אותך את אותה שאלה, למה אתה חושב שתוכל להבחין בשינויים כאלו(אם הם לטובה או לרעה) עם סופרימו +MT23 מוגברים ע"י נקאמיצ'י 4100 וחתוכים ע"י קלריון 785 בהתקנה הנוכחית שלך?

under construction..

פורסם

ניר,

רק כדי להבין לאיפה אתה מכוון את הבעיה - אתה מדבר על יכולת איקולציה? על גמישות של הקרוס של הHU שלו?

לא הבנתי איפה הקשר בין נקודות החיתוך והאיקולציה לבין ההבדל שמתקבל בהתנהגות הטוויטר כאשר שמים אותו בספרה לעומת כאשר מניחים אותו בתוך הדשבורד כלפי השמשה.

השאלה שמעניינת אותי כרגע היא - האם ההבדל נובע בכלל מכך שבספרה הטוויטר כרגע נמצא באון אקסיס ומקודם הטוויטרים היו באוף אקסיס כמעט מוחלט כאשר הם מכוונים לשמשה ומוחזרים ממנה.

מה יקרה אם הספרות גם כן יכוונו לכוון השמשה? או אם הספרות יושקעו קצת לתוך הדשבורד ויכוונו לכוון השמשה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

mindbomb

לפני שבועה שיחקתי עם הכיוונים והשתמשתי ב-pink noise. אלוהים, אזה הבדל יש בין מידבסים ימין ושמאל! למה אני כותב את זה? כי בלי התקנה נכונה אתה לא יכול לנצל את הקומפוננטים. נכון, לא שמעתי את הרכב שלך, אבל קשה לי להאמין, שדרייבר בזווית קרובה ל-80 מעלות יכול לנגן במיטבו. במיוחד, כאשר מדובר בסופרמו.

פורסם

זו אחת מהסיבות שבהתקנת סט שני חלקים - רצוי לתת למידבאסים זווית מסויימת.

גם בכדי למנוע ביטולים וגם היות והמידבאסים מנגנים תחום תדר מאוד רחב בתצורה שכזאת - הם גם מנגנים הרבה תדרים שהם מאוד כיווניים - לתת להם זווית רק יכול לעזור.

במצב של סט שלושה חלקים - מידבאסים יכולים לנגן תחום תדר הרבה יותר מצומצם ועד בכדי גיחוך של 50 עד 200 ולפעמים אפילו פחות ואז הם באופן משמעותי, למעשה הם כמעט לא כווניים בכלל ואז התופעה הזו מצטמקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זו אחת מהסיבות שבהתקנת סט שני חלקים - רצוי לתת למידבאסים זווית מסויימת.

גם בכדי למנוע ביטולים וגם היות והמידבאסים מנגנים תחום תדר מאוד רחב בתצורה שכזאת - הם גם מנגנים הרבה תדרים שהם מאוד כיווניים - לתת להם זווית רק יכול לעזור.

ברור, אבל זה כרוך בבניית פודים בעלות לא מבוטלת, לפעמים יותר מעלות הדרייברים. בנוסף, לא כולם מוכנים לחתוך את הדלתות, במיוחד באוטו חדש.

במצב של סט שלושה חלקים - מידבאסים יכולים לנגן תחום תדר הרבה יותר מצומצם ועד בכדי גיחוך של 50 עד 200 ולפעמים אפילו פחות ואז הם באופן משמעותי, למעשה הם כמעט לא כווניים בכלל ואז התופעה הזו מצטמקת

גם זה לא פתרון קסם. חוץ מצורך בדרייבר וערוץ הגברה נוספים, אנחנו מקבלים עוד נקודת חיתוך, עם כול כאב ראש כרוך בזה.

פורסם
ניר,

רק כדי להבין לאיפה אתה מכוון את הבעיה - אתה מדבר על יכולת איקולציה? על גמישות של הקרוס של הHU שלו?

לא הבנתי איפה הקשר בין נקודות החיתוך והאיקולציה לבין ההבדל שמתקבל בהתנהגות הטוויטר כאשר שמים אותו בספרה לעומת כאשר מניחים אותו בתוך הדשבורד כלפי השמשה.

השאלה שמעניינת אותי כרגע היא - האם ההבדל נובע בכלל מכך שבספרה הטוויטר כרגע נמצא באון אקסיס ומקודם הטוויטרים היו באוף אקסיס כמעט מוחלט כאשר הם מכוונים לשמשה ומוחזרים ממנה.

מה יקרה אם הספרות גם כן יכוונו לכוון השמשה? או אם הספרות יושקעו קצת לתוך הדשבורד ויכוונו לכוון השמשה?

לא אדי.

זאת לא הכוונה שלי.

הכיוון אליו אני חותר הוא המכלול השלם של המערכת ולא על יכולת של רכיב כזה או אחר בשרשרת.

ועם כל הכבוד לרכיבים,להגברה, לHU ולהתקנה.

הדבר האחרון שחשוב זה ספרה או ללא ספרה.

under construction..

פורסם

מצטער ניר אני עדיין לא הבנתי אותך

למה בדיוק אתה מתכוון?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

השאלה הזאת ששאלת אותי, סתם מובילה להתנצחות מיותרת ממקום של סה"כ ביקורת.

אני אשאל אותך את אותה שאלה, למה אתה חושב שתוכל להבחין בשינויים כאלו(אם הם לטובה או לרעה) עם סופרימו +MT23 מוגברים ע"י נקאמיצ'י 4100 וחתוכים ע"י קלריון 785 בהתקנה הנוכחית שלך?

הא, זה פשוט: אני לא חושב.

אני הבחנתי בשינוי.

משמעותי.

גם אתה או כל אחד אחר בפורום היה שומע את ההבדל. בקלות רבה.

ולא, הבתים של הטויטרים הקודמים לא היו מופנים כלפי השמשה, הם היו באותה זוויות (פלוס מינוס) כמו הספרות היום, אפילו באותו מיקום (שקועים בתוך החורים לטויטרים בדש ומופנים לנהג)

ולגבי שאר הדברים שנאמרו (אדי) על הזווית של המידבסים:

+1000

צודק.

וזו הסיבה בדיוק מדוע אני חושב על מידים, בלי קשר ליכולתי (הלא כזאת מיוחדת) לשמוע את ההבדל של הטויטרים בכדורים תחת ההתקנה הנוכחית.

פורסם

מה יש לכם תגידו???

בנאדם די בתחילת דרכו במערכות (לרכב) ולקח יוזמה ועשה משהו ממש יפה לטוויטרים.

אז עכשיו הוא צריך להלחם איתכם כדי להצדיק את זה?

איך אנשים אמורים להעלות לפה פרוייקטים קטנים ונחמדים?

מה שבסוף יקרה זה שכל מה שנראה בפורום זה "האם אני צריך קבל"? או "המלצה למערכת שלמה ב2000 שקל"

אני אמור לפתוח שרשור עם שינוי קטן שעשיתי באוטו אבל אני חושב על זה מספר פעמים כי אולי אני יצרך להתגונן בפני כל המתקיפים!

חבר'ה כולנו באיזה שלב שהוא בחיינו היינו או עדיין מתחילים את דרכנו במערכות. תנו להם ללמוד לבד! זה כל הכיף פה.

אנחנו לא צריכים להתקיל אחד את השני אלא לעזור. ואם בנאדם בנה בידיים שלו את עיגולי הטוויטרים אז צריך לשבח אותו ובמיוחד

על זה שהוא העלה את זה לפה כדי שכולנו נראה!

כל הביקורות המיותרות חייבות להפסק מיד!

ולדעתי שוב, עידו כל הכבוד

אני יודע שאני לא הייתי יכול לבנות משהו כזה כמו שבנית :-)

• תוכן חדש...