Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נעלבתי גורל,

זבל, ביה"ס יסודי, פורד פיאסטה 76, טיפשי ומזלזל, צבעי גועש, אשכים...

אתה תופתע, אבל הבנתי אותך עוד בהודעה הראשונה שלך.

הויכוח הזה עוד יותר מיותר מזה עם אדי, פשוט כי למילים של אדי אני עוד מייחס משמעות.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידו,

אני בא ונותן לך קומפלמנט שמגיע מכל הלב - באמת, מכל הלב.

אני קורא לך חלוץ צעיר - כי אתה באמת משתמש חדש בפורום ואתה באמת עושה משהו שאף אחד עוד לא עשה.

אני אומר לך בייבי סטפס כי מההיסטוריה שיש לי איתך - אתה נתקל בבעיה ומנסה לעקוף אותה במקום לפתור אותה ולקח לך זמן עד שפתרת אותה (החורים בדלתות) בגלל פחד לגרום נזק שזה ברור ומובן.

אבל אתה פירשת את זה כהתנשאות.

אני משתמש בסימנים כמו :-P ו :-D כדי להעביר תחושות\חוש הומור או כל דבר אחר.

ואז - ברגע שאתה פירשת שאני מתנשא כלפיך וברגע שהערתי לך משהו נוסף על הרכב שלך, במקום להגיב תגובה עניינית אתה תקפת אותי ושמת אותי ללעג וגם את הרכב שלי כאשר אתה לא שם לב לפרטים בעצמך אליהם אני מודיע ברבים כגון החוסר של הבידוד בדיפונים - הכל כתוב בת'רד של ההתקנה אפילו.

אתה חשפת פרצוף מאוד מכוער בגלל חוסר הבנה של מה שאני מנסה לאמר לך.

כן, יש לך ידע בגלי קול וסאונד, כן יש לך השכלה בנושא

לא - אין לך נסיון בסביבת רכב

לחבר בין ידע, נסיון והיכולת להפיק תועלת מן השניים לוקח הרבה זמן.

השימוש שלך במושג "פולני" הפך לגנאי מאשר הומוריסטי ומאוד לא מצא חן בעיניי גם כן - שבחרת לתקוף את ההתקנה ברכב שלי עם תת מסר של "מה אתה מבין בכלל מהחיים שלך" - אני מוצא את התגובה הזו כילדותית ומתנשאת באותו האופן שאתה חשבת שאני התייחסתי אליך.

חבל, חבל שאתה לא מנסה ליישר הדורים בהודעות פרטיות קודם לכן.

חבל שאתה מוציא את האווירה הזו ישירות על גבי דפי הפורום במקום לפנות אליי באופן אישי לפני כן.

חבל שאתה אומר לי שאני רץ להשמיע לך את המערכת שלי כמו ילד קטן ומתלהב כשכמה ימים לפני אותו המפגש בדיבור בהודעות פרטיות אתה אמרת שאתה רוצה לשמוע אותה.

אני לוקח מעכשיו כלפיך את הגישה ההפוכה - אתה ילד גדול ואתה תלמד לתקן את הטעויות שלך בעצמך.

אני לא אנסה לחסוך ממך יותר כי זה יתפרש כהתנשאות או כל דבר פלצני אחר ככל הנראה.

כמו שכבר אמרתי

בהצלחה.

ואפרופו - מה שאתה רשמת עכשיו לגורל - זו לא התנשאות?

לא הייתי מזלזל בגורל - הוא אולי אגרסיבי בוטה ופעמים רבות אף גורר יחס דוחה - והוא יודע את זה אמרתי לו את זה בפנים באופן אישי הרבה פעמים וסה"כ גורל הוא חבר פורם וחבר שלמדתי וגם הוא למד להעריך אותי ברמה מאוד גבוהה במהלך מעבר הזמן בפורום.

עידו - עוד משהו - אני בוחר להמחיש לך עד כמה קל אפשר לא להבין משהו -

אתה רשמת: "הויכוח הזה עוד יותר מיותר מזה עם אדי, פשוט כי למילים של אדי אני עוד מייחס משמעות."

אני מבין שאתה נותן לי מחמאה שאתה מעריך אותי - באמת שאני מבין.

אבל בקלות גם יכלתי לחשוב שאתה מתנשא עליי ולאמר לך משהו כמו - באמת תודה שאתה מייחס למילים שלי משמעות...

כנראה ששנינו פולנים בסופו של יום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עידו אני מסכים עם גורל שמבחינה אסטטית זה לוקה בחסר במיוחד בגימור אבל אם אתה מבסוט שיתפוצץ כל העולם :-P

ומה אתה ואדי רבים על סתם יאללה סולחה לא קרה כלום

רק שאלה קטנה איך עושים סולחה בין שני פולנים :?:{ניראה לי שנותנים להם לאכול MT23 :-P]

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא ישראל, ככה מפייסים אנגלים.

לשני אלה צריך למרוח פוליאסטר לא מוקשה על משקוף הדלת הראשית וסיבי פיבר על שטיח הכניסה.

בדוק.

8)

מתחדשת*

פורסם

הדרך הקלה לפייס פולנים-

לך לשוק ותקנה דג, שיהיה טרי!

חזור לבית, תעשה ממנו גפילטע וחשוב הרבה ג'לי ופיסת גזר מלמעלה (הכי חשוב!)

קנה חזרת מחנות פולנים הקרובה לביתך, שתיהיה אחת איכותית!

פתח שולחן, שים את הגפילטע עם החזרת וקיבלת סולחה :lol::lol:

ועכשיו ברצינות- הגימור לא משהו, אני הייתי צובע בספריי.

המיקום- אני הייתי ממקם אותם בצידי הקורות

והכי חשוב- השינוי קיים באופן מורגש?

תתחדש:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כדי להתפייס עם פולני צריך להביא לו כמנחה חתול לבן חדש עם עיניים צהובות - זה בדרך כלל עובד טוב, אין כמו חתול לבן בשביל להרגיע פולני.

אבל מה שקרה כאן כואב לי - כואב לי מאוד.

לא רק שהוא לא ניסה לפנות אליי בהודעות פרטיות ולאמר לי שהוא חושב שאני לא מתנהג איתו בסדר הוא גם החזיר לי יחס מתנשא בחזרה וזה באמת היה התנשאות ולא משהו שלא פירשתי נכונה או לא הבנתי נכונה

הוא גם הטיף נגד התנשאות מצד אחד וגם חטא בחטא הגאווה במקביל - רצח וגם ירש.

והוא עשה את זה באותה הנשימה גם לגורל.

באותו הת'רד הוא גם חשף את מה שהוא באמת חושב על הרכב שלי - לא שזה לא נכון - אבל זה משהו שאני מודע אליו מההתחלה רק שהוא לקח את זה למקום שגוי ושלילי בצורה מכוערת שאין לי יכולת לתאר אותה במילים.

אין מה לפייס כאן - הוא עשה איתי טעות ומכאן ממשיכים הלאה.

אני רוצה להסביר משהו - לעידו יש השכלה בתחום הסאונד שזה דבר שאני מאוד הייתי רוצה לכשעצמי.

אבל עידו כנראה שכח שידע זה דבר אחד ופרקטיקה זה דבר אחר.

מה שהוא אמר לגבי צעדי ענק בהתקדמות במערכת ברכב שלו - הצעדים הענקיים האלה שהוא עושה מתבססים על הנסיון שחברי פורום וותיקים כמוני וכמו ניר וכמו אליקו היינו צריכים לרכוש בעצמנו במשך שנים בגלל שאף אחד לא היה שם ללמד אותנו.

היחידים שהיו וידעו משהו כמו עופר רוטמן וOOGEE למשל - נעלמו מהפורום בדיוק בגלל ת'רדים כאלו...

בדיוק כמו שאני עשיתי פרוייקט CARPC ובכל זאת - עם כל הידע האדיר וההשכלה הרבה שיש לי בתחום המחשוב - בלי חברי פורום מדהימים כמו אופיר, חגי, גורל ועוד - לא הייתי עושה את הפרוייקט הזה כל כך מהר וסביר להניח שאפילו הייתי מתייאש כמה פעמים בדרך.

לרגע אחד לא חשבתי שמישהו מהם מתנשא מעליי אפילו כשאופיר פעם אחת התעצבן שאני לא חוקר מספיק - והוא בסדר גמור וגם את זה אהבתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יללה יום חדש..

אם זו אי הבנה, אז זה רק אי-הבנה.

שנינו אנשים של חברות ומתן עזרה ולא של מלחמות ואת זה אני יודע ב1000%.

מודה על כל העזרה שקיבלתי בפורום מכל אדם באשר הוא ובאשר גישתו.

מה שהיה היה.

סולחה?

פורסם

עידו כמו שאמרתי

נעשתה טעות, דף חדש, ממשיכים הלאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

פולני פולני אבל גפילטע שפיך זה פשוט גועל נפש!

ואני נשוי לעירקית-מצרית ויש גם צד מרוקאי במשפחה שלה - עשיתי המרה לאוכל צבעוני כבר לפני 7 שנים :-P

גדלתי מספיק שנים על אוכל שיצא ממכונת כביסה של קונסטרוקטה - אמנם אמא שלי דווקא מפתיעה בבישולים שלה - אבל אוכל פולני זה אוכל פולני.

מישהו רוצה קפוסטא?

Pioneer TS-X150

פורסם

:shock:.

לאן הגעתם בשרשור הזה?

חברים, מי שפותח שרשור על משהו מסויים, כדאי שידע לקבל ביקורת גם אם היא שלילית.

לשם כך נועד פורום, מי שמעוניין להציג משהו ללא ביקורת מאחרים שיפתח אתר פרטי לעצמו.

לא מוצאת חן בעינכם ההתבטאות? יש הודעות פרטיות.

לא צריך בכל שרשור להוציא רפש וזוהמה החוצה.

------

ולעניינו של פותח השרשור.

תתחדש על הכדורים שלך, אני שמח שלפחות אתה מרוצה, וזה שורה תחתונה.

אבל,

מבחינה אסטטית אני מסכים עם גורל, זה לא עשוי ברמה גבוה, ולא עם גימור מרהיב בלשון המעטה.

בוא נגדיר את זה כך, היה ניתן לעשות לזה גימור יפה יותר אחרי ליטוש וצביעה.

לגבי היתרונות של זה מבחינת צליל?

אני חושב שזה אחד הדברים האחרונים שאתה צריך לעשות ברכב, יש עוד כלכך הרבה דברים לשפר לפני שבכלל תוכל להבחין אם יש שינוי ואם הוא לטובה.

כרגע, במצב הנוכחי של הרכב שלך, עם הרכיבים הקיימים, אין לך שום דרך לקבל אינדיקציה על שיפור כזה או אחר.

מעבר לתאוריות, יש המון בפרקטיקה.

ובמקרה הזה, זה שווה ערך להתקין וונטילים מקארבון להורדת משקל ,על רכב שעוד לא נקנה.

under construction..

פורסם

ניר,

רבנו דווקא על דברים חיוביים :-D

רק שני פולנים יכולים להעיף שמיכות עבות של רגשות אשם אחד על השני בגלל מחמאות :-P

על רמת הגימור גם אני התרעתי - זה לא טויוטה קורולה 96 עם צבע טורקיז זקנה שגם נמצא במצב דהוי לגמרי שאפשר להתפשר על הגימור ולעשות את הכל מכוער כמו שאני עושה - זה בכל זאת רכב צרפתי חדש עם סלון פנימי יפה - חבל לכער.

וזה לא שקשה להביא את הכדורים האלה לרמת גימור טובה.

עוד קצת השקעה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...