Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מאזדה 3 חדשה, ואני רוצה לשפר מעט את איכות השמע באוטו בעיקר מקדימה.

רציתי לדעת איזה גודל הרמקולים מקדימה ולשמוע על זוג נחמד שיכול לספק לי את הסחורה במחיר של 200 שקל.

תודה

Polo 2012

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה לשים משו ששווה בכלל את ההתעסקות עם הדלת של האוטו שלך.

זה סט קומפוננט מעולה בסיסי כמו המורל פולס או טמפו מחירו בסביבות 450 שקלים.

נכון שאני מכפיל את התקציב שלך אבל פחות מזה לדעתי אין משו ששווה יותר מהרמקולים המקוריים שיש לך עכשיו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

רוב הסיכויים שהרמקול בגודל 5X7, למרות שהגריל בגודל 6.5 אינצ'.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור...

מישהו יכול לתת לי מידה מדוייקת של הרמקולים הקדמיים/אחוריים במאזדה?

רכב כזה נפוץ, אני בטוח שמישהו יודע את המידה.

Polo 2012

פורסם

לפי דעתי זה כמעט בטוח 6.5 אני מחר יבדוק לך אצל חבר שלי ויגיב פה אם לא תמצא עד אז

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

5*7 כמו בכל המאזדות, צריך רק הגבהות מעץ שיעלו לך איזה 100 ש"ח במינימום, ב100 ש"ח שנותרו תשלם למתקין על העבודה ואז תוכל להתפנות להתקין רמקולים בתקציב סביר, חבל שאתה לא קורא את הFAQ ואת השרשור של מידות הרמקולים, אפשר לשאוב משם ידע.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...