Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

לפני כשבוע מצאתי רכב מהדגם שחיפשתי באחד הלוחות שברשת,

הרכב נראה במצב מצוין ק"מ נמוך בקיצור מציאה.

לקחתי את הרכב לבדיקה שהראתה שהרכב בגדול תקין.

סגרתי אם המוכר (לא סוחר ) על סכום, חתמנו על זכרון דברים והשארתי מקדמה סימלית,

סיכמנו (וכתבנו) ששאר הסכום ישולם במועד העברת הבעלות -בעוד כשבוע.

עד כאן הכל בסדר.

המהמה... להפתעתי גיליתי שהמוכר שב ופירסם את הרכב למכירה באותו הלוח.

כמובן ששלחתי חבר להתקשר והמוכר אמר לו שאכן הרכב למכירה והוא יהיה פנוי בעוד כשבוע.

מה לעזאזל הוא מנסה לעשות??

פורסם

וואלה מפחיד אני הייתי עושה העברת בעלות כמה שיותר מוקדם,לך תדע איזה קלף יכול ליהיות לו בשרוול.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
אולי הוא סוחר שמתעסק בדגמים האלו ופשוט לא מחליף תמונה אבל מוכר רכבים שונים.

במודעה אין תמונה ופרטי הרכב (דגם,צבע.ק"מ) זהים.

פורסם

לדעתי העניין הוא פשוט מאוד, המוכר לא מכיר אותך ולא סומך עליך, כל עוד אין לו את מלוא הסכום ביד הוא

מחפש כבר מבעוד מועד תוכנית גיבוי מה שאומר הוא מכין לעצמו קונים נוספים מלבדך למקרה שתתחרט או

משהו כזה. ולכן הוא אמר לחברך רק בעוד שבוע כלומר רק אחרי שיידע כבר האם העיסקה איתך סגורה או מבוטלת.

פורסם
לדעתי העניין הוא פשוט מאוד, המוכר לא מכיר אותך ולא סומך עליך, כל עוד אין לו את מלוא הסכום ביד הוא

מחפש כבר מבעוד מועד תוכנית גיבוי מה שאומר הוא מכין לעצמו קונים נוספים מלבדך למקרה שתתחרט או

משהו כזה. ולכן הוא אמר לחברך רק בעוד שבוע כלומר רק אחרי שיידע כבר האם העיסקה איתך סגורה או מבוטלת.

נשמע הגיוני מאוד.

יכול להיות שתחזור בך בעוד שבוע והוא לא רוצה "להתקע".

:evilbat:
פורסם

באמת נשמע הגיוני ומוצדק.

רק שאני אישית כשאני הולך לסגור על רכב /אופנוע אני בחיים לא עושה זכרון דברים ליותר מיום אחד (אם הדואר סגור).

ההרגשה שקניתי רכב והוא עדיין אצל המוכר יכולה לשגע אותי ולפתח לי פרנויות קיצוניות.

תמיד אני יעדיף לקחת את הרכב באותו יום או מקסימום יום למחרת ותוך התחייבות מצד המוכר להשאיר את הרכב מתחת לבית מבלי לבצע בו שימוש מלבד הסידורים לפני המכירה הרשמית.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

מה זה נסגור בשבוע הבא?כמה מיקדמה שילמת?

עשית בדיקה במקרים כאלה האוטו נשאר סגור לא נוהגים בו ולא מזיזים אותו,נניח ולאוטו תקרע רצועת טימינג?המוכר יעשה תאונה?

פתח לצרות לא חכם גם מצידך וגם מצידו

פורסם

מילא זיכרון דבים לשבוע אבל כשהרכב נישאר אצלך מיום החתימה

לפעמים צריך רק היגיון בריא,

לך תדע מה הוא עושה לאוטו, שלא יתגלו דברים חדשים שקרו אחרי החתימה על החוזה.

ומאיפה אתה יודע שהוא לאא יזה נוכל שמנסה לעקוץ אותך?!

פורסם

יש התוכנית הזאת ברח לי השם נו בערוץ 10 עם האומן אשליות הזה...

בקיצור עשו שם משהו דומה באו לאותו רכב 10 אנשים וכולם שילמו מקדמה וקבעו להיפגש בערב עם הכסף עד הערב ראו את הרכב הרבה אנשים ובסוף הבחורה נעלמה.

שים לב שלפני שאתה משלם מקדמה אתה רוצה צילום עם עותק של הרשיון רכב.

כי בקרה שלהם "הרשיון היה אצל בעלה" והאוטו בכלל רכב מהשכרה.

והם עשו משהו כמו 4000 שקל על מקדמות.

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

זה שהמוכר אמר לחברך שהרכב יתפנה (אולי) בעוד שבוע - זה בסדר.

לדעתי - תרים טלפון למוכר, תגשש ותבדוק שהכל בסדר (אפילו תקליט השיחה אם אתה יכול).

לא חייב להיות שמדובר בסוחר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...