Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת עד 6 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האבוק 15 ביד 2 קשה למתצוא אניע הייתי מברר עם אלמוג שרון שמוכר את האבוק 12 +סאנדאון 1000 ומנסה לסגור איתו עיסקה

בתור בעךים של אבוק 15+סאנדאון 1000 לא תתחרט מה שבטוח שסאנדאון12000 לא נחוץ.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

LON,זה לא ניראה כאילו ההמלצות אומרות לך יותר מדי,כי אם אתה לא יודע למה הכוונה חבל על המאמץ.

נסה את הרעיון שלי-תשכיל קצת יותר,תכיר חברות,ורק אז קח המלצות ותיקנה!

פורסם
האבוק 15 ביד 2 קשה למתצוא אניע הייתי מברר עם אלמוג שרון שמוכר את האבוק 12 +סאנדאון 1000 ומנסה לסגור איתו עיסקה

בתור בעךים של אבוק 15+סאנדאון 1000 לא תתחרט מה שבטוח שסאנדאון12000 לא נחוץ.

מענין אותי מאוד ליראות תסאב הזה ותמגבר כמה הם עולים חדש ויד שניה ? תוכל לתת לי קישור ליראות כי אני לא מוצא את זה באינטרנט

LON,זה לא ניראה כאילו ההמלצות אומרות לך יותר מדי,כי אם אתה לא יודע למה הכוונה חבל על המאמץ.

נסה את הרעיון שלי-תשכיל קצת יותר,תכיר חברות,ורק אז קח המלצות ותיקנה!

אני מנסה להבין מה אתה אומר לי בעצם אני מבין קצת בעסק קראתי לא מעט אבל זה מערכת ראשונה אני נעזר בחברה פו שיכוונו אותי ישרר אל הדברים שהכי מתאימים לי וכך אני מופנה ישר בלי לחפש יותר מידיי כי ככה לבד אני אפילו לא יודע מה לחפש עכשיו אמרו לי לאיזה כיוון ללכת אני הבדוק תכל יראה אם זה מתאים לי לפי מה שהחברה פו אומרים אבוק 15+סאנדאון 12000 או 10000 נישמע טוב רק אני לא מוצא את זה באינטרנט

איך הוא יכיר חברות אם לא נזכיר אותם פה?

בישביל זה אני נעזר בכם ככה אתם נותנים לי שמות של חברות ודברים ואני עושה סיכום של הכל בודק קצת וזהו מה הסיפור

לאט לאט אני יכנס לזה ואני יבין.לבד בלי עזרה אני פשות מיסתבך עם כל הדברים שיש בשוק

פורסם

מסכן הבן אדם - ביקש המלצה למערכת ב6K ישר הפצצתם אותו בכל מה שלא צריך חוץ ממה שחשוב ועם כל הכבוד לHAVOC ו SUNDOWN, כשהתקציב (אני מניח) כולל התקנה,יש לקחת בחשבון שהתקנה גם עולה כסף וחיווט גם כן ולכן אולי כדאי להשקיע בחיווט טוב של 4G וכבלי RCA טובים וחוטי רמקולים טובים ומן הסתם צריך גם לשים איטום גם אם זה לא בנדיבות, במקום להשקיע 4K שהם 66% מהתקציב רק על מונו וסאב.

LON - אם אתה פתוח ליד 2 הכל יהיה יותר קל, תקנה בהתחלה חלקים יד שניה אחרי שתברר כמה תעלה לך התקנה נורמלית ולא חאפרית עם חיווטים טובים, בתקציב שלך אפשר להשיג תוצאה טובה בתור התחלה, תמיד אפשר למכור ולהשתדרג, אבל כדי לעשות את זה צריך שהבסיס שלך יהיה טוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
מסכן הבן אדם - ביקש המלצה למערכת ב6K ישר הפצצתם אותו בכל מה שלא צריך חוץ ממה שחשוב ועם כל הכבוד לHAVOC ו SUNDOWN, כשהתקציב (אני מניח) כולל התקנה,יש לקחת בחשבון שהתקנה גם עולה כסף וחיווט גם כן ולכן אולי כדאי להשקיע בחיווט טוב של 4G וכבלי RCA טובים וחוטי רמקולים טובים ומן הסתם צריך גם לשים איטום גם אם זה לא בנדיבות, במקום להשקיע 4K שהם 66% מהתקציב רק על מונו וסאב.

LON - אם אתה פתוח ליד 2 הכל יהיה יותר קל, תקנה בהתחלה חלקים יד שניה אחרי שתברר כמה תעלה לך התקנה נורמלית ולא חאפרית עם חיווטים טובים, בתקציב שלך אפשר להשיג תוצאה טובה בתור התחלה, תמיד אפשר למכור ולהשתדרג, אבל כדי לעשות את זה צריך שהבסיס שלך יהיה טוב.

אני לא מכניס תהתקנה בתקציב כי שהיה לי את כל מה שאני צריך אני יקח עוד קצת כסף כמה שצריך ואני יתקין. בינתים אני קונה תדברים כל דבר בניפרד .. לאט לאט מקסימום אני יוסיף כסף

אני פתוח ליד שניה חוטים וכל זה בסוף אני רוצה מגבר מונו מגבר רגיל לכל הרמקולים סאב מה שהציעו לי פו וכל השאר קומפוננט.

רמקולים אחוריים איזה רמקולים יהיו חזקים ואם צריך רמקולים שיש בהם גם סאב או רגילים?בקשר לכסף לא נורא אם נחרוג טיפה אני רוצה יותר להיות מרוצה בסה'כ נתתי קיוון של תקציב אתה יודע שלא יחשבו 3000 אלף ולא 20 אלף שקל התקציב הוא +- 6 בלי התקנה

פורסם

אם הוא קונה סאנדאון 1200 והאבוק 15 לא ישאר לו מספיק לHU, קומפוננט קדמי, ומגבר 4 ערוצים או 2 ערוצים.

אני גם בעד הP3 של רוקפורד.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אם לא הצלחתה להבין את הכוונה שלי כיצד לעזור לך כניראה שלא הייתי מספיק ברור,גם כתיבה נכונה יותר תעזור לאחרים לעזור לך.תיקנה מערכת ותהנה.

יודע מה,לא אמרתי כלום,רק שיהיה בהצלחה עם המערכת.

פורסם

שי, אל תיקח ללב, אבל אם הוא יקרא בFAQ הוא אכן ילמד, זה נכון. אבל זה לא יעזור לו לבחור רכיבים.

הוא ביקש מפרט, ואני חושב שהמפרט שAUDIO KING נתן לו יתאים לבקשתו.

עכשיו, שהוא שמע מושגים כמו קומפוננט, מונובלוק, HU, בידוד, הוא יחפש בFAQ וירחיב את הידע שלו.

תהנה מהמערכת.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני חושב שאני יודע על מה הוא מדבר, מערכת "לבחוץ".

ההצעה של אודיו קינג לדעתי טובה, תפתח דלתות , תפתח באג'ז , ותוכל לשמוע עם החברה בסבבה . זה מה שחיפשת לא ? וזה בסדר גמור שלא תבינו אותי לא נכון.

פורסם
שי, אל תיקח ללב, אבל אם הוא יקרא בFAQ הוא אכן ילמד, זה נכון. אבל זה לא יעזור לו לבחור רכיבים.

הוא ביקש מפרט, ואני חושב שהמפרט שAUDIO KING נתן לו יתאים לבקשתו.

עכשיו, שהוא שמע מושגים כמו קומפוננט, מונובלוק, HU, בידוד, הוא יחפש בFAQ וירחיב את הידע שלו.

תהנה מהמערכת.

נכון מאוד ביקשתי מפרט קיבלתי מה שיחסר אני יחזור לפו ויעזר בחברה שעזרו לי תודה חברה

פורסם

זוג P3 יעשו את העבודה ביחס לתקציב :) במיוחד אם תתקע אותם בתיבות פתוחות וגם לא מאמץ את מערכת החשמל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לון, אני יגיד לך דבר אחד, תשב פה בפורום משהו כמו שלושה שבועות, תגיע למפגש, תתרשם, רק אז תוכל לגבש דעה מה אתה אוהב ואיך אתה אוהב לשמוע...

עכשיו חבל לך לקנות, אני מבטיח לך שאם תתאהב בתחום אתה תצטער על ה5K האלה שאתה פחות או יותר זורק מהחלון.

אין שום דבר אישי כמובן, אני פשוט רוצה שתעשה את ההחלטות שתהיה קצת יותר "חכם", אף אחד באמת לא יודע מה טוב לך ואיך אתה אוהב לשמוע, 10 איש יכולים להמליץ לך על עשר סאבים שונים אבל זה לא ייתן לך כלום, זה כמו בושם\אוכל\ביגוד וכו' כל אחד והטעם שלו, מערכת לטעמך אי אפשר להרכיב על גבי הפורום, כל חלק שאתה מעוניין לקנות אתה צריך להשתדל לשמוע אותו עם התקנה כמה שיותר דומה לשלך (כולל הרכב ושאר המרכבים).

קח עצה ממני, אל תקנה עכשיו מערכת, תקרא בפורום דיונים קודמים וחדשים, תקרא את הFAQ (הכי חשוב), אחרי זה יהיה לך יותר ברור מה לעשות, לקנות וכו', ובזמן שתרצה לקנות משהו תוכל לשאול איך המוצר ומה דעת אנשים, כי בקטע של טעם אף אחד לא יכול להגיד לך איזה נשמע...

שרון.

• תוכן חדש...