Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לקנות דאבל דין למאזדה שלי.

האם המוצר הזה הוא איכותי?http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KZes026navi

למה שלא תיקנה מכשיר שתוכל אחרי לפרק ולקחת לרכב אחר ( במידה ואתה מוכר את המזדה ) וגם בפחות כסף ? המכשיר בתמונה סתם יקר . היום אתה קונה מכשיר טוב כולל דיבורית בלוטוס , USB , DVD ... במחיר 2000-3000 שח. כולל התקנה . כולל אחריות .

02092009837.jpg

11062009665.jpg

ramikaradi.co.il

פורסם

בעיקרון אין לי כוונה כנראה למכור את המאזדה בשנתיים הקרובות. בכל מקרה אני מעדיף מכשיר שמותאם למאזדה והוא גם כולל gps.

אני שואל אם המוצר הזה נחשב לאמין וטוב.

פורסם
אני מעוניין לקנות דאבל דין למאזדה שלי.

האם המוצר הזה הוא איכותי?http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KZes026navi

יש לי הצעה בשבילך , מכשיר שיתאים למאזדה המכשיר תואם את מה שהראית בלינק המצורף

ויש בוא את כל הפלקציות

במקום 6K שמציעים לך שם , פחות מ 4000 ש"ח

אם אתה מעוניין , אני אקשר אותך עם בחור שמוכר

313_543.jpg

פורסם

תודה על ההצעה,אבל בעיקרון כבר הזמנתי את המכשיר. אומנם לא אותו מכשיר שפרסמתי בלינק,אבל די דומה לו וגם על אותו מחיר בערך.

הכסף הוא לא האשיו,ככה שזה לא משנה לי אלף או אלפיים פחות.אני מחפש איכות ואמינות.

פורסם
תודה על ההצעה,אבל בעיקרון כבר הזמנתי את המכשיר. אומנם לא אותו מכשיר שפרסמתי בלינק,אבל די דומה לו וגם על אותו מחיר בערך.

הכסף הוא לא האשיו,ככה שזה לא משנה לי אלף או אלפיים פחות.אני מחפש איכות ואמינות.

בהצלחה

פורסם

בסופו של דבר ההתקנה של הדאבל דין לא יצאה אל הפועל.

אם אני מתקין את המכשיר מתבטל לי הבקרת אקלים,ואני לא מעוניין בזה.

על איזה מכשיר אתה מדבר? האם הוא כולל תוכנת ניווט?

פורסם
בסופו של דבר ההתקנה של הדאבל דין לא יצאה אל הפועל.

אם אני מתקין את המכשיר מתבטל לי הבקרת אקלים,ואני לא מעוניין בזה.

על איזה מכשיר אתה מדבר? האם הוא כולל תוכנת ניווט?

כן המכשיר מתאים למאזדה , וכולל גם תוכנת ניווט GPS , עם מסך מגע

אני משער שנתקלת ברכבים החדשים של מאזדה מנוע 2500 , הדגמים המשופר , כולל מערכת כזו

מדובר על מכשיר המיוחד ומיועד לרכבי מאזדה , אם אתה מעוניין אפשר לבדוק את הפרטים לעומק .

פורסם

אם אתה יכול לבדוק לי אם זה מתאים למודל 05 זה יהיה מעולה.כי בדאבל דין שרציתי לרכוש,הוא התאים ממודל 06,ומתחת לזה הוא גם מתאים אבל מבטל את הבקרת אקלים.

תודה

• תוכן חדש...