Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטורים לפי מידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש עסק שמייצר רדיאטורים לפי מידה באיזור חיפה וצפונה

אני זקוק לרדיאטור לוולוו 121 שלי

אולי משהו יודע מידות של הרדיאטור ?

האים כדי להתאים לרכב רדיאטור מודרני מרכב אחר?

תודה לעונים

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש עסק שמייצר רדיאטורים לפי מידה באיזור חיפה וצפונה

אני זקוק לרדיאטור לוולוו 121 שלי

אולי משהו יודע מידות של הרדיאטור ?

האים כדי להתאים לרכב רדיאטור מודרני מרכב אחר?

תודה לעונים

היי , גם אני חיפשתי שיעשו לי רדיאטור בהזמנה לקפרי , לא מצאתי מישהו שעושה בהזמנה, רק תיקון. הכי טוב תנסה למצוא אחד חדש

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

לא חסר יצרני רדיאטורים בהזמנה, העניין שזה מאוד יקר,

את בשן רדיאטורים אתה מכיר ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תעביר לי מידות של הרשת או לחילופין של הקומפלט עם מיקום צינור כניסה ויציאה ואנסה לעזור לך.

במידה ויש לך דוגמא זה ישפר את הסיכויים, אפשר להביאה מבעל רכב זהה.

ניתן לייצר רשת לפי מידה, זה יקר ולא כדאי לשני הצדדים.

בברכה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

שלום רב ,

אנו מייצרים רדיאטורים לפי מידה , בנוסף ייתכן מאוד שאפשר להתאים לך רשת של רדיאטור אחר ורק להעביר את הדודים , או לבנות את הדודים .

אם תוכל לספק את מידות הרדיאטור נוכל לעזור יותר .

אביפרטס בע"מ

אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

פורסם

:-o ערב טוב.

ביום שישי האחרון, בהיותי בטיול ברחוב קיבוץ גלויות ביפו, צד את עיני טנדר פיג'ו 403 שנסע ברחוב. הנהג נראה אדם ותיק, כמוהו כרכב המהולל. הטנדר לא היה מכונית אספנים מלוקקת ומפונקת, אלא רכב בשימוש יומיומי.לאחרונה ראיתי רכב פרטי מסוג זה ליד צומת אחיהוד לפני כעשר שנים.

דגם זה יוצר לאחרונה בשנת 1966. אני זוכר את ההילה שנקשרה לו בזכות אמינותו. כיצד נותרו חלקי חילוף אחר כל כך הרבה זמן?

כמה כלי רכב מדגם זה נעים בכבישי הארץ. לי עצמי היתה מכונית מדגם זה. האם למישהו יש פרטים נוספים על הטנדר?

בברכה

עזריאל

• תוכן חדש...