Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות בנוגע לדו"ח חניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך ביום שבת האחרון קיבלתי דו"ח חניה על סך 500 שקלים, היה היתר לחנות עם שני גלגלים על המדרכה כנראה שאני לא עליתי מספיק אפשר להגיד שעליתי 70 אחוז מ100 אחוז אפשרי על המדרכה עם שני הגלגלים.

בדו"ח לא היה כתוב למה נתנו אותו רק סכום מבאס של 500 שקל יש טעם לערער על זה?

זה לא ששמתי "*" על החוק פשוט אם הפקח היה מבין היה רואה שוואלה בן אדם כנראה לא שם את ה100 אחוז גלגל על המדרכה אלה רק 70 אחוז

ונותן איזה אזהרה או סכום זעום

האם יש מקום להוזלה בדו"ח לפי דעתכם?

נ.ב זה היה בירושלים.

אגב לא יצא לי להתקשר ולנסות לערער כי תמיד אני דוחה למחרת אז אמרתי למה שלא נתיעץ אולי למישהו פה יש ניסיון .

הכי מעצבן שאני דוקא מקפיד על החוק ובלי מחשבה על קנסות אלה מתוך דרך הומנית , ואין סיכוי שאחנה לדקה בחניית נכים או אחסום עם הרכב מדרכה ,זה קצת מרגיז..

אמרתי לאחי אולי אם היה לי איזה BMW Z4 יש מצב שלא היתי מקבל דו"ח :evil:

• תוכן חדש...