Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו והיה מותקן בו קומפוננט של MB QUART DWE160 והיה חיבור למגבר ולבס והוציאו אותם כנראה נמכרו או משהו.. רק הקומפוננט נישאר ..וגם הוחלף הרדיו דיסק למשהו די מעפן.

חשבתי בהתחלה שאם אני יקנה מגבר אז זה יסדר את המערכת אז קניתי את המגבר LANZAR MXA-412 ועכשיו החלטתי להשקיע במערכת אפשר המלצה? חשבתי על הסאב JL AUDIO W7 10 כי חבר שלי מביא חדש ב1000 שקל אמרו לי שהוא טוב שווה להשקיע וזה אומר גם להביא מגבר אני יודע ומה שצריך..אני פתוח גם ליד 2

פורסם

מה התקציב?,יש לך ביד שניה את החבילת אלפיין ב1K(מגבר מונו T505,מגבר 4 ערוצים F405,ו2 סטים של רמקולים 6X9 של אלפיין ו6.5 של אלפיין),רדי דיסק יש לך ביד שניה את הפיוניר של אייל ב900 ש''ח

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

תן לי 10W7 חדש ב1000 שקל, עכשיו אני קונה! אתה משוכנע שזה אמיתי?

זה נשמע טוב מדי מכדי להיות אמיתי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

כן אחי זה אמיתי אבל זה לא קשור ואני לא יכול להשיג זה חבר שלי מיבא אותם והוא אמר לי שהוא ימכור לי במחיר שהוא משיג... אבל אני לא יודע איך להתאים לזה מגבר ואיך להסתדר עם זה...

פורסם

אתה מודע לכך שW7 זה סאב שעולם בסביבות ה 4500-5000 שקל כן?

מוכן לקנות 2 אם זה המחיר שאתה מציין

ב7,8 אלף אפשר להביא אחלה של מערכת תתחיל להתעניין ולא לקנות חלקים של LANZER

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אז מה כן לקנות שיתן לי איכות ולא עוצמה? ומה עם הMB QUART DWE160 שהגיע מהבעלים הקודם של האוטו הבנתי שזה אחלה קומפוננט..

פורסם

לא יודע , לא התנסיתי איתו.

אמרתי לך, תגיע למפגשים ותשמע איזה אופי צליל אתה אוהב, איזה מוצרים אהבת לשמוע .

חבל להמליץ על מערכת שסכום כזה שבסוף תהיה מאוכזב.

פורסם

חברים, חברים, אני לא מבין למה אתם בהלם מכל ילד שנכנס לכאן, ואומר שחבר שלו משיג W7 ב1000ש"ח.

תפסיקו לאכול סרטים, תרימו טלפון ל"מילנו" ותגלו ש10W7 עולה לא פחות מ3080 כולל. אך בלי תיבה והתקנה.

פורסם

למה לא אני יבוא בכיף אחי אבל זה עוד חודש ואני לא רוצה לחכות עם זה כל כך הרבה זמן...

איך אני יודע איזה מגבר להתאים לW7 ומגבר אחד יכול להספיק לכל המערכת או שאני יוכל לעשות שימוש בLANZAR?

• תוכן חדש...