Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מצאתי באתר מסויים http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=6856 ממיר מתח שבפועל מוכרים אותו כ-300W אבל הם כותבים שם גם שההספק הכללי שלו הוא 800W וההספק הרציף המתמשך שלו הוא 300W.

למה הכוונה? מה ההבדל? ואיך אפשר לדעת כשאני מגיע לחנות לרכוש 800W אם זה באמת 800W ולא תסבוכת כמו פה?

תודה רבה לכולם!!!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

800 וואט הספק רגעי להתנעה של מנועים, טלויזיות CRT וכו'.

ההספק האמיתי שאתה יכול לצרוך למשך יותר משניה רצוף הוא 300W, וגם זה בערבון מוגבל.

שים לב גם שעל מנת לצרוך הספק גבוה מכ150W אתה חייב חיבור ישיר למצבר ולא שקע מצת.

מה אתה צריך להפעיל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבנתי אחי,תודה.

תראה,בגדול בגדול-לא נראה לי שביום יום אני אפעיל משהו שבאמת צורך כ-800W. אבל לפי השיקולים שלי עדיף לי לקחת משהו שמספק 800W ממישהו שהציע לי אחד כזה ב 400 שקל מאשר לקנות מאוטו דיפו (הכי זול שמצאתי בקטגוריה של 500W) בהספק של 500W ובמחיר של 350 שקל. אני מוסיף עוד 50 שקל ויש לי עוד 300W. לא עדיף?

*רק לידע כללי-אז אני אצטרך למשוך כבל + ישירות מהמצבר ומינוס מהגוף? אוכל להשתמש למשל גם בכבל + של המגבר?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

שוב - הכל תלוי במה אתה רוצה להפעיל...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...