Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוטי?

yb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה (בלי הסתלבטויות בבקשה ! :-) ) : מרוטי(שזה סוזוקי אלטו שמיוצרת בהודו למי שלא יודע) כדאי לקנות אחת כזאת שנת 95 60,000 ק"מ יד ראשונה -ואם כן כמה היא שוה ?

פורסם
יש לי שאלה (בלי הסתלבטויות בבקשה ! :-) ) : מרוטי(שזה סוזוקי אלטו שמיוצרת בהודו למי שלא יודע) כדאי לקנות אחת כזאת שנת 95 60,000 ק"מ יד ראשונה -ואם כן כמה היא שוה ?

אני לא יודע איפה מצאת מארוטי בארץ, או מה ההבדלים בינה לבין הסוזוקי.

אבל אם הרכב במצב טוב (פלסטיקים לא שבורים וכו') כלומר הוא מראה עמידות לאורך השנים (כמו הסוזוקי למיניהם) וחלקי החילוף שלה דומים לאלו של הסוזוקי אז שווה לקנות.

מחיר: חצי ממחירון של אלטו שנת 95. מקסימום :!:

פורסם

מארוטי אלטו התשובה ההודית לסוזוקי אלטו. יובאה לארץ ע"י מכשירי תנועה יבואנית סוזוקי החל משנת 1995 ועד 1997 או 1998 (אינני זוכר). הרכב כעיקרון אותו רכב רק מתוצרת הודית קרי מנוע 3 צילינדר 796 סמ"ק עם 45 סוסים הודים - צמיגים 145/80/12!!! בהחלט קטן. למיטב ידיעתי אין בארץ יותר מכמה עשרות רכבים כאלו. לשאלה איך הרכב...הכי טוב לשאול מוסך מורשה (לא שהם כל כך טובים)...

בהצלחה

• תוכן חדש...