Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי השאיר לי מתחת לבית רובר 200 שנת 96 ידנית אשר לא מתניעה והקלאץ' שבור ולא מפריד.

לחבר שלי יש סובארו אימפרזה שנת 2007 דגם RX אוטומט.

כמו שהבנתי במכוניות חדשות יש סיכון למחשב ניהול מנוע וכ"ו.

אז שאלתי אם יש סכנה לסובארו באם הרכב יטעין את הרובר?

כי הוא לא רוצה לנתק את המצבר מהרכב שלו.

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

אוקייי תודה רבה, ועכשיו לשאלה קטנה, לחבר יש מצבר מיותר של פורד טרנזיט מונית, אם אני יחבר את המצבר של הפורד למצבר של רובר עם כבלים זה יטעין אותו?

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

אם המצבר הוא 12V, אז לא תהיה בעיה.

חבר את המצבר, תתניע ולאחר מספר דקות נתק את המצבר והשאר את המנוע לעבוד כפי שרצית.

אין בעיה לקחת כבלים מהסובארו, רק שהמנוע של הסובארו יהיה מכובה והסוויץ סגור, תחבר כבלים +ל+, -ל-, תתניע את הרובר תמתין כ5 דקות עם כבלים מחוברים ולאחר מכן תנתק אותם.

כשיש מצבר מרוקן עד הסוף אסור להתניע וישר לנתק את הכבלים, משום שיש חשש גדול שנזק יגרם לאלטרנטור, כי הוא מקבל בעת הניתוק "מכת עומס" וזה מזיק לו משום שהמצבר ריק, לכן יש להישאר עם כבלים מחוברים מספר דקות.

פורסם
שלום,

אחי השאיר לי מתחת לבית רובר 200 שנת 96 ידנית אשר לא מתניעה והקלאץ' שבור ולא מפריד.

לחבר שלי יש סובארו אימפרזה שנת 2007 דגם RX אוטומט.

כמו שהבנתי במכוניות חדשות יש סיכון למחשב ניהול מנוע וכ"ו.

אז שאלתי אם יש סכנה לסובארו באם הרכב יטעין את הרובר?

כי הוא לא רוצה לנתק את המצבר מהרכב שלו.

נכון, הרכב המניע צריך להיות עם סוויץ סגור בזמן שמנסים להתניע את הרכב התקול.

אם הסוויץ פתוח והרכב התקול מתניע ומעלה טורים, הוא יכול לדפוק את המחשב של הרכב התקין.

פורסם

ואם זה הפוך?

רכב בעל מחשב רכב יכול להיות מונע ע''י רכב ישן שאין לו מחשב? או לחילופין ע''י מצבר חיצוני ללא חשש למחשב הרכב?

• תוכן חדש...