Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גורל הציניות שלך לא במקום - בלי לפגוע בכל המתקינים שיש פה, אופיר הוא באמת אחד האנשים שבאמת מבינים משהו במולטימדיה לרכב, אזעקות ושאר ירקות, לא נראה לי שיש הרבה אנשים עם ידע וידיים כמו שיש לו וזה יגידו גם קולגות שלו.

ציני ? רציני לחלוטין יקירי, באמת אשמח עד מאוד להתרשם מהיכולות של ליאור מולטימדיה בכלל ואופיר בפרט,

לא פעם נכנסים לפה אנשים שמבקשים המלצה למתקין באיזור הצפון, ההמלצה באופן דיפולטיבי היא יחיאל היות והוא היחיד מהצפון שאנחנו באמת מכירים ומוכנים "לחתום" על איכות ההתקנות שלו בפני משתמשים חדשים,

אם אופיר מתקין איכותי יתכן ויהיה לנו ארסנל המלצות עשיר יותר, לדעתי כולם יהיו מורווחים מזה,

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור מולטימדיה ברחוב העצמאות,המתקין שלו אופיר תותח על,אני ראיתי שהוא הכניס דאבל דן לקורולה שמתקין אחד הרס את הפאנל פלסטיק שמחזיק את הHU הוא סחדר את פלסטיק והכניס את הHU התאמה 1 ל1,אני אדבר עם אופיר ראיתי כמה מהתגובות שלכם הוא יעלה לכם את תיק העבודות שלו אני מבטיח לכם שאתם תיהיו על הרצפה,התאמת משך 3.5'' לתוך המקום של המנורה זה משהו מדהיים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ומסך של 6וחצי אינץ הוא יכניס בדייהו נובירה 01?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אופיר יכניס גם פיל לתור סוזוקי סוויפט :-D:-D,אבל אני מאמין שכן לא תיהיה לו בעיה עם תילך עליו תגיד לו חבר של יהודה ליאור שלח אותך(עם הוא לא זוכר תגיד לו מאותו יום שישי שהוא הביא ליהודה ת'מגבר רוקפורד),אל תגיד את זה לשמעון/ליאור(המנהלים),תילך לאופיר(בחור עם משקפיים קירח נמוך הכי חשוב בעל חוש הומור קורע),אחרי כל העבודה תגיד לו תווודהה רבה סמל(כמו סמל של אוטו וכו')

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
לא פול פוזישיין, פול דיזיין full design

חברה נחמדים ומקצועיים.

פול דיזיין סגרו את הסדנה/חנות לפני כחודש

ולכן העסק אינו קיים יותר

פורסם
אופיר יכניס גם פיל לתור סוזוקי סוויפט :-D:-D,אבל אני מאמין שכן לא תיהיה לו בעיה עם תילך עליו תגיד לו חבר של יהודה ליאור שלח אותך(עם הוא לא זוכר תגיד לו מאותו יום שישי שהוא הביא ליהודה ת'מגבר רוקפורד),אל תגיד את זה לשמעון/ליאור(המנהלים),תילך לאופיר(בחור עם משקפיים קירח נמוך הכי חשוב בעל חוש הומור קורע),אחרי כל העבודה תגיד לו תווודהה רבה סמל(כמו סמל של אוטו וכו')

גבר הוא ביקש התקנה של רדיו דיסק,

לא חצי קילו קוק פרסי :)

פורסם

מאד מוזר לשלוח לקוח פוטנציאלי למישהו שעובד בחנות מבלי שהבעלים ישמעו מה נאמר לעובד השכיר.ייתכן שתפגע בו שלא במודע ותגרום לו מבלי משים משהו שיעיב על יחסיו עם מעבידיו.אולי זה כשר,אבל מאד מסריח.מאד!

ולבחור שממליץ-אני מחיפה ומאד אשמח לדעת על מתקין רציני ואמין שעובד בעירנו.וכמו שאמר עמיתי המכובד-גורל-הינך ואו אופיר יותר ממוזמנים להציג כאן תמונות של עבודות.

פורסם

מצטרף להמלצה על אוטו'ס של שרון, התקנתי אצלו פעמיים, פעם אחת HU ופעם אחת HU וזוג קומפוננטים, לא עבודה מסובכת אבל נעשתה בצורה מקצועית ונקייה מאוד, ואפילו פינק אותי בכוס קפה :-P אני יודע שאני עוד אחזור אליו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מבלי לפגוע בזכויות שאר המתקינים והחנויות מצטרף בחום להמלצה על שרון מאוטו'ס-ישר,הגון,לא קורע במחיר.לגבי התקנה-אין לי נסיון איתו.

פורסם

תעלו לפורום תמונות של מתקינים זה מענין

פורסם

אני מתקוון להתקנה תילך תדבר עם המנהלים אבל אל תזרוק את השם של הבחור(יהודה) לידהם הוא עבד אצלהם וקרתה בעיה כל שהי

המערכת שלי :

פורסם

במכשיר שאני מתקין יש הגברה של 80X4 יהיה שינוי משמעותי בין רדיו דיסק רגיל עם 40X4?

פורסם

אני אישית לא מאמין שבאמת יש שם הגברה של 80W לערוץ,הבדל תמיד יהיה,לטוב או לרע זה כבר שאלה של איזה מכשיר איך כיוונו איך מותקן מה מותקן יש מגבר אין מגבר וכו'.

המערכת שלי :

פורסם

מצתרף להמלצה על שרון מאוטוס בחיפה !!

בנאדם הגון, חברותי ומקצועי.

למרות שיש לו עובדים בני 20 ומשהו- הם עושים עבודה טובה .

מחירי המוצרים בין הנמוכים בארץ.

:-D

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...