Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שברשותי הוא סיוויק האצ'בק 1.4L ידנית שנת 99.

בהעברת הילוכים ההורדה משלישי לשני בהאטה קצת קשה. בנוסף לכך אם מעבירים הילוכים באיטיות ומשתדלים "להרגיש את האוטו" אפשר להרגיש על ידית ההילוכים ממש את סיבובי גלגלי השיניים בתוך הגיר. כאילו משהו שם מסרב להעצר. יש לציין שאפשר להרגיש את זה ברוב העברות ההילוכים וההרגשה הזו אינה מלווה ברעש מסויים או קושי בהעברה. וכן, אני לוחץ על דוושת המצמד עד הסוף וקיימת הפרדה תקינה.

איני יודע איזה וכמה שמן קיים בגיר מאז שקניתי את הרכב (לפני מס' חודשים) אך חשבתי שהוספת/החלפת שמן גיר תוכל אולי למתן את התופעות האלה ואולי גם לגרום לפעולה שקטה יותר של התיבה (במיוחד בסרק עם מצמד משוחרר).

איזה שמן מתאים לגיר של הרכב שלי?

אשמח לקבל אפילו המלצה לשמן ספציפי (מוצר של חברה ספציפית ולאו דווקא רק צמיגות מתאימה).

תודה רבה לעוזרים ושבוע מצויין!

פורסם

ישנה אפשרות לקנות מחברת המזרח שזה רובר את שמן הגיר MTF 94

שבחו"ל אומרים שזה אותו שמן וממש מומלץ לגירים של הונדה ועולה חצי במחיר

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

תודה רבה לכם! מס' שאלות:

1. מישהו יכול לאמת שהשמן המיועד לרובר זהה לשמן שאני אמור לקנות מהונדה?

2. יש המלצות לשמנים ספציפיים אחרים?

3. מישהו יודע היכן נמצא מוסך מורשה רובר באיזור רחובות?

תודה רבה לעוזרים וערב טוב! :)

פורסם

באיזור רחובות אני לא מכיר אבל יש לך בפ"ת בקריית אריה

חבר'ה במחסן ממש נחמדים מרגישים שם כמו בבית.

אני זוכר מתקופת הרובר שלי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו אני מבולבל עוד יותר.

השמן המקורי באמת במחיר סביר, אך בשרשור שהבאתי אליו לינק כתוב שעדיף שמן מנוע 10-30 ועכשיו המלצה על 10-40 או GM SYNCROMESH? (מה זה הGM SYNCROMESH?)

racepak, היות ואני יודע שאתה דיי מנוסה בתחום ועם ההונדות בפרט, אשמח אם תתן הסבר קצר מאוד ותעזור לי לפתור את ההתלבטות אם עדיף 10-30, 10-40, GM SYNCROMESH או אולי בכלל את המקורי? (בשל העלויות היחסית נמוכות של השמנים, השיקול פה הוא מטעמי איכות בלבד ולעלויות אין כל חשיבות.)

תודה רבה!

• תוכן חדש...