Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקשת המלצה לרכישת רכב אוטומטי משנת 96 ואילך(כמובן מעדיפה כמה שפחות ישן), אני סטודנטית שחיה ולומדת בי"ם ולכן חשוב שנפח המנוע יהיה גדול מספיק בכדי לשרוד את העליות, ולפחות פעם בשבוע נסיעה לתל אביב, ומצד שני חשוב מאד שיהיה חסכוני בדלק. כמובן אמין, אפס תקלות, כמה שפחות מוסכים ונסיעה נוחה חלקה ונעימה.

גיר אוטומטי חובה!!! מעופפת אנוכי ולא רוצה הסחות דעת :)

במילים אחרות: מי הכוכב בשוק של הרכבים בני עשר שנים?

שמעתי שיונדאיי אקסנט מומלצים. דעתכם

פורסם

דיההטסו שרייד 1300 אוט'.

היא כל מה שביקשת חוץ מנוחה.

אבל אין מושלם. זה הכי הכי שאפשר בתקציב הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא נוחה זאת לא מילה...

גם אקסנט לא מצטיינת בסעיף הזה, היא גם פחות חיסכונית משרייד.

העניין הוא יותר קשור למצב הרכב - בכל זאת הרבה נסיעות, עם עליות.

ולמיטב ידיעתי, בעוד 3 שבועות הרכבים ממודל 96 יהיו כבר בני 14 ולא 10 .

השאלה הנשאלת, מי הכוכבת של מכוניות בנות 15?

כנראה שתצטרכי לוותר על הנוחות או הבטיחות, להכנס לחיפושים אחרי רכב "מציאה" מתוך הרשימה של דייהטסו שרייד,סוזוקי סוויפט, טויוטה סטארלט, יונדאי אקסנט.

או לשים דגש על נוחות והבטיחות ולחפש רנו קליאו, סיטרואן סקסו , פולקסוואגן פולו.

או לעלות את הוצאות הדלק וללכת לכיוון של משפחתית מיפן (מזדה 323, מיצובישי סופר לנסר\ כאריזמה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar ידידי

תודה רבה על הפירוט שלך

רק למען הדיוק רציתי לומר שגם מודל 98 או 2000 יתקבלו בברכה. אמרתי שאני מחפשת מכונית משנת 96 ואילך, זה לא אומר שלא ארצה מכונית חדשה יותר ממנה..

כך שאנו בהחלט יכולים לדבר על מכונית בת עשר

אשמח אם תוכל להתייחס גם לנתון הזה

ובכל מקרה תודה רבה על תשומת הלב שלך

פורסם

אז זהו ,שבתקציב שלך אין אפשרות לדבר על מכונית יפנית אוטומטית במצב סביר ממודל 99-2000.

דווקה רכבים צרפתיים אולי כן.

מה סדר עדיפויות:

נוחות, אמינות, בטיחות, חיסכון בדלק?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין מלכה, אחרת כולם היו נוסעים על אוטו הרכב.

יש לי שאלה אחרת, האם יש לך מוסך\מוסכניק אמין שיכול לבדוק את המצב הרכבים שבהם תתענייני?

אין טעם לסחוב אותם למכוני בדיקה ולשלם מאות שקלים.

ניסיתי לחשוב , מה הייתי עושה במקומך, והגעתי למסכנה שהייתי מחפש רכב קצת יותר גדול, יפני, עם מנוע 1600 סמ"ק (גם בגלל העליות, וגם כדי לשפר את נוחות הנסיעה בהשוואה לשרייד או אקסנט).

והדבר הראשון שעולה במוחי זה מאזדה 323 סדן (קופסתית, לפני לנטיס):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=181&FromYear=1996&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1600&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

זה היה אחד הרכבים האמינים והמוצלחים של שנות התשעים .

אם תצליחי לשים יד על אחת שמורה (בעזרת בדיקה במוסך\ כדי לא להכנס לבור ללא תחתית של התיקונים), תקבלי אמינות + נוחות נסיעה סבירה .

צריכת דלק של 323 לא רעה, אבל פחות טובה משל שרייד.

הבטיחות זה נושא כאוב של רכבים יפניים משנות התשעים, אבל בכל זאת היא מכונית יותר מוצקה משרייד\סוויפט\סטארלט.

בהצלחה.

פורסם

שוב תודה רבה על כל תשומת הלב באמת יפה מצידך :)

לגבי מוסכניק? אין לי מושג איך עושים את זה

חשבתי ללכת למכון מורשה לבדיקות אבל במידה וזה יותר משתי מכוניות זה כבר אוכל לי את התקציב

פורסם

אם את מי-ם, אשמח לעזור.

צרי קשר בה"פ אם את מעוניינת.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...