Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתחיל נסיעה הסלד תקין אבל אחרי נסיעה של כמה ק"מ כשאני עוצר ברמזור , הסלד מזנק ל2 - 2.5 (גיר רגיל).

לא תמיד זה קורה אבל לאחרונה זה די הרבה.

יש לכם כיוון?

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

כן, בעייתך ידועה ומוכרת, וקשורה לצוק אוטומטי תפוס, הפתרון, גש למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, ובעייתך תטופל לשביעות רצונך המלאה, תוך כדי חיסכון משמעותי בדלק, והפסקת בלאי מואץ למנוע , בגלל סלד גבוה כפי שציינת.

חפש המלצות חמות על בעלי מקצוע , כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317&page=3

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה בדיוק הבעיה שלי. אני עם ניסן אלמארה ידני חפרתי עליו כאן כבר פעמיים ולא נעים לי יותר....

מישהו יכול להמליץ על מכון קרבורטורים בירושלים?

פורסם

שלום רב !

יש הבדל תהומי בין אפלאוז 93 קרבורטור לאלמארה, אלאמרה הוא רכב מוזרק, ושם אין קרבורטור אך יש חיישני טמפרטורה , ובעיית סתימה בצנרת מים למצערת.

המכון היחידי בירושלים, שניתן עדיין להמליץ עליו הוא מיקי,אך לא ידוע לי אם הוא מתעסק עם רכבים מזרקים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדכון: (חשוב לעדכן לטובת הבאים אחרי, אני אישית נעזר רבות בחיפוש בפורום ופעמים רבות מתאכזב שהגולשים לא מעדכנים מה עשו בסוף והאם מה שעשו עזר)

הלכתי עם הרכב למוסך מיקי, התרשמתי מאוד לטובה מהמוסך, נתן שרות מצוין ויחס מצוין, המוסכניק ניקה לי את הבית מצערת ועל פי הנסיעות האחרונות שלי ברכב הבעיה נפתרה. המוסכניק לקח לי על העבודה 300 ש"ח (האם המחיר סביר? זול? יקר? - נראה לי שכן, דעתכם?)

תודה לצביקה ולשאר החברים שנעזרתי בהם רבות במהלך השוטטות בפורום

• תוכן חדש...