Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אפשר להחליף את הראש ל- 16V כמו ב- VTS :evil:

אם כן?

האם אני צריך לעשות פיצול בצמה של החיישנים ? :?:

איך אני עושה את זה? 8)

תודה

היה בפורום דיון על הנושא הזה.

אם אני זוכר נכון השואל היה בעל 106 ראלי והסיכום היה שעדיף להחליף מנוע קומפלט זה חוסך כסף וכאב ראש.

אבל חשוב להבין שזה לא נגמר בראש וצמה. יש הבדלים בסעפת יניקה מערכת פליטה (לא ברור לי למה אבל אפילו הפלאנג'ים של סעפת הפליטה בבלוק שונים :?), גיר שונה לגמרי (יחסי העברה קצרים מאד בגלל רצועת כח קצרה וגבוהה) ויש עוד כמה הבדלים יותר קטנים שאני לא זוכר כרגע.

בקיצור זה פרוייקט שלא יורד מ-20K וזו הערכה אופטימית.

פורסם

בזבוז זמן וכסף....

בשביל כוח הכי פשוט וזול להחליף למנוע אחר כולל כל האביזרים.

אם רוצים גם לשמור על חלוקת משקל והתנהגות, אז עדיף לשפר את המנוע הקיים (ולא חסרים קיטים מעולים לסקסו, מהחלפת קאמשאפט וראשי מנוע מקצועיים ועד סופרצארגר).

היתרון ברכבים חדשים בייצור המוני כמו סאקסו למשל, שיש ערימה של קיטים ייעודיים מצויינים מהמוכן ולא צריך להמציא את הגלגל.

תחסוך כסף, ותביא מחו"ל קיט מובנה מחברה טובה. אל תסתבך בהרפתקאות מיותרות שיעלו לך בסוף כפול ואף פעם לא יעבדו עגול.

HFturbo

פורסם
אם רוצים גם לשמור על חלוקת משקל והתנהגות, אז עדיף לשפר את המנוע הקיים (ולא חסרים קיטים מעולים לסקסו, מהחלפת קאמשאפט וראשי מנוע מקצועיים ועד סופרצארגר).

כבר דובר לא פעם על כך שההבדלים בין ה-VTR ל-VTS זניחים.

הח' המנוע היא האופציה הקלה ,לא שיפורים.

• תוכן חדש...