Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח , תאונה וכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש רק ממי שבעל ניסיון \ יודע ב 100% לענות כי כבר קיבלתי 1001 דעות:

1. אתמול , נאלצתי לתת עדות במשטרה לגבי תאונה שקרתה (לא לי..) , ה"חוקר" אמר לי בעל-פה שעלי להציג רישונות רכב ןביטוח וכו (הצגת רישיונות) , אך לא נתן לי שום דף או שום דבר אחר בנידון.

מה יקרה אם לא אגיע?

2. מהו העונש על נסיעה ללא ביטוח (תרגעו יש לי ביטוח ..) , הכוונה היא לביטוח חובה שלא היה בתוקף.

תודה מראש לעונים

פורסם
אסף שמיר - העו"ד שלי ! 055995876

מה שטלפון אחד קטן יכול לעשות... :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

1. אתמול , נאלצתי לתת עדות במשטרה לגבי תאונה שקרתה (לא לי..) , ה"חוקר" אמר לי בעל-פה שעלי להציג רישונות רכב ןביטוח וכו (הצגת רישיונות) , אך לא נתן לי שום דף או שום דבר אחר בנידון.

מה יקרה אם לא אגיע?

2. מהו העונש על נסיעה ללא ביטוח (תרגעו יש לי ביטוח ..) , הכוונה היא לביטוח חובה שלא היה בתוקף.

תודה מראש לעונים

בלי קשר:

למה אתה צריך לתת עדות במשטרה על תאונה שלא קרתה לך?

בנאדם אם אתה רואה איזושהיא תקרית פשוט תברח משם למה לשרוף זמן?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה יקרה אם לא אגיע?

תודה מראש לעונים

בלי קשר:

מאור.

כל הכבוד מאור. אחלה אזרחות טובה. :evil:

עם כל מקרי הפגע וברח, עם כל מקרי החולירות שיוצאים מהאוטו אחרי שהשתוללו, לא ראות אותך ופגעו בך וצועקים "יא משוגע, איך אתה נוהג!" ואפילו אם אלה שאומרים שאתה צודק אבל לחברת הביטוח מדווחים סיפורי אלף לילה ולילה - אתה באמת מעדיף שאנשים יתחמקו מלהעיד לטובת הצד הצודק?

אם לך היה קורה דבר כזה, והיית מבקש מעד ראיה פרטים כדי לתמוך בעדותך נגד השקרן שהרס לך את האוטו ורוצה להתחמק מזה - היית רוצה שאנשים יעדיפו לא לעזור לך?

אין לך טיפת חוש צדק ואחריות חברתית? :evil:

פורסם

מה יקרה אם לא אגיע?

תודה מראש לעונים

בלי קשר:

מאור.

כמו שאשישפוז אמר - אחד הדברים הכי מכוערים וחסרי אחריות שאפשר לעשות זה לברוח מלתת עדות לגבי תאונה שהיית עד לה.

אני הייתי מעורב בתאונה לפני מספר חודשים ואם הבחור שנהג מאחורי (וראה את התאונה אבל לא היה מעורב בה) היה מוכן לתת עדות (החוצפן אמר שראה אותי נוקט בכל אמצעי הזהירות אבל "לא רוצה להיות מעורב" וברח משם) מצבי מבחינה משפטית היה טוב אלפי מונים מזה שהוא עכשיו ואולי אף לא היתי מגיע למצב של משפט.

לסיכום - כנראה שזה חלק מתרבות מסויימת שיש כאן, של חוסר אכפתיות ואטימות לגבי הצד השני. אם העניין יקרה לך (ואני לא מאחל לך שכך יקרה), אתה תבין מצויין את העניין.

נ.ב. - אני מקווה שלא דיברת בהודעתך על תאונה עם נפגעים שבה גם לא תעזור לפצועים. כי זה יהיה השיא ומקומך בכלא לדעתי.

פורסם

מה יקרה אם לא אגיע?

תודה מראש לעונים

בלי קשר:

מאור.

תגיד לי חתיכת אידיוט , שהחברים שלך (מקווה שיש לך כאילו...) חס וחלילה יעשו תאונה, אתה גם תברח ?

כן .. חשבתי שתברח ... כי אתה אפס.

ובכלל מה לעזעזל אכפת לך למה נתתי עדות ולמה לא , ביקשתי מאנשים שהיה להם ניסיון או שמבינים בדבר להגיב, לא מאפסים שמפקירים חברים שלהם באמצע הכביש אחרי תאונה חזיתית !!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

פורסם

מה יקרה אם לא אגיע?

תודה מראש לעונים

בלי קשר:

מאור.

תגיד לי חתיכת אידיוט , שהחברים שלך (מקווה שיש לך כאילו...) חס וחלילה יעשו תאונה, אתה גם תברח ?

כן .. חשבתי שתברח ... כי אתה אפס.

ובכלל מה לעזעזל אכפת לך למה נתתי עדות ולמה לא , ביקשתי מאנשים שהיה להם ניסיון או שמבינים בדבר להגיב, לא מאפסים שמפקירים חברים שלהם באמצע הכביש אחרי תאונה חזיתית !!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

אורן עזוב........

יש אנשים שלא מבינים מה זה חברים...

וגם לא יודעים מה זה באמת חבר....חושבים רק עם התחת שלהם.. :mad:

(לכל אלה שחושבים שאני סתם מדבד, אז זהוא שלא! ויש לי קשר לדברים וגם למה שקרה...)

POWERD BY C....

פורסם

טוב חברה להרגיע.....

אז מה אם הוא כותב דברים לפני שהוא חושב.

זו היא דרך החיים שלו.לא צריך שמונים הודעות שבאות לחנך אותו.

מאור-נראה לי שהבנת את הרעיון נכון?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...