Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי למישהו שהאוטו זולל הרבה שמן לאחרונה והוא אמר שהוא לקראת שפיכת מנוע כנראה (אוטו משנת 99)

יכול להיות שבגלל זה הוא צורך הרבה דלק לאחרונה? אז מה זה שפיכת מנוע?

וגם ההגה של האוטו רועד לי בערך ב120, חשבתי שזה כיוון פרונט אבל האוטו עבר טסט וכנראה שזה לא בגלל זה, מישהו יודע למה זה יכול להיות?

פורסם

היה עוזר, אם היית כותב, איזה אוטו יש לך, כמה קילומטרים הוא עבר, האם יצא לך אי פעם בשנים האחרונות לעשות לו טיפול במוסך, כמה שמן אתה מוסיף (לא בבקבוקים לשבוע, אלא בליטרים ל 1000 ק"מ), האם יש כתמי שמן בחניה שלך, האם האוטו פולט עשן כחול.

שפיכת מנוע - בלשון העם = הרס מנוע.

רעידות הגה במהירות גבוהה אפשר בדרך כלל לתקן על ידי איזון גלגלים, אפשר לעשות בכל פנציריה.

כיוון פרונט לקוי לא גורם לרעידות בהגה. כיוון פרונט לא נבדק בטסט השנתי.

פורסם

שלום רב!

כמו שאמרו לך מעלי שפיכת מנוע בשלון העם זה הריסת מנוע.

איבוד שמן יכול לקרות מכמה דברים:

פריצת באטם ראש, רינגים שחוקים שגורמים לשריפת השמן=איבוד שמן, ועוד הרבה אפשרויות, קודם כול תבדוק עם אין לך נזילות שניראות לעין ומאיפה זה בא.

תענה על השאלות שנשאלו פה ונוכל להביא לך תשובות יותר מדויקות.

כמה שמן?

מתי טיפול אחרון?

הרכב מעשן?

איבוד מים?

וכו'

ויעזור לנו מאוד דגם מדויק של הרכב קילומטרז וכו'

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מצטרף לשאלה בקשר לכיון רעידות בהגה , מה עוד יכול לגרום לרעידות בהגה בהתחשב בסיבה שהחלפתי 4 צמיגים והם עברו איזון , מה צריך לבדוק כעת ?

יש לציין שההגה בנסיעה ישר כמו פלס רק שאני עובר את 100 ההגה מתחיל לרעוד.

הרכב הוא אלנטרה 02 .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אני לא יודע בדיוק כמה שמן הוא שותה.

יש לי יונדאי לנטרה שנת 1999 שעשתה בערך 200,000 קילומטר

הטיפול האחרון במוסך נעשה לפני חצי שנה, היא לא מאבדת מים, היא לא פולטת עשן ויש קצת כתמי שמן במקום שהיא עומדת..

פורסם

או קי.

קח קרטון, תניח אותו מתחת למנוע, בבוקר תבדוק, אם יש עליו כתמי שמן גדולים.

במקביל, תבדוק שמן יום יום, לפני שאתה יוצא מהבית.

כשתיהיה לך הערכה, כמה שמן נאכל פר 1000 ק"מ נסיעה, תרשום את זה כאן.

בכללי, למנוע עם קילומטרז' כמו שלך, עד 1/2 ליטר שמן ל 1000 ק"מ זה נסבל, ולא כדאי לעשות עם זה כלום.

פורסם

אגיד לך משהו מנסיון היכרות עם יונדאי אלנטרה

בשנים האלו של 91-2001 יש אותה לחבר שלי,לשכנים שלנו,ולחבר של אבא שלי.ראיתי את שלושת המכוניות ולכולם בערך קילומטר באזור שלך.

המחלה של האוטו הזה שהמנוע אצלו שופך דיי מהר,אני מסיק זאת כי שלושת המכוניות האלו "מעשנות" בלי סוף כלומר שורפות שמן ומוציאות עשן לבן בכמויות.כל עוד המצב אצלך סביר ולא מחמיר לא כדאי לך לגעת בזה עד ליום מכירת הרכב.אני לא בעל מקצוע שיכול להגיד לך עובדה מוצקת אך ממראית העין שלי אחרי שראיתי את המצב של המנוע בשלושת המכוניות הללו אני מסיק שהמנועים של היונדאי בקילומטר כזה שופכים (במיוחד הלא שמורים שבינהם)

• תוכן חדש...