Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות כלליות, YRV 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול כמה שאלות מקווה שתעזרו לי.

האם אפשר לעשות טיפולים לאוטו באוטודיפו? כי ראיתי בחוברת של הרכב שלי שהוא עשה טיפול שמה ב07'..

האם אני יכול להשתמש בנוזל קירור פרסטון ברדיאטור שלי? כמובן שאני יחליף את מה שיש עכשיו(נוזל אדום ולא יודע בדיוק איזה) וכמה זה יעלה לי להחליף את הנוזל? מבחינת ניקוז המים. והאם הבקבוק הצהוב הגדול יספיק אחד כזה וישאר רזרבה?

אני מעוניין להחליף שמן ופילטר ואני מתכוון לקנות תשמן לבד וגם את הפילטר אם זה אפשרי, כדי שיהיו כמה שפחות הוצאות. וגם ריקון שמן קיים במוסך.

אני גם רוצה להחליף שמן ברקסים כמה עולה DOT 3? וכמה עולה להחליף את זה במוסך או משהו?

אני מעוניין גם להחליף שמן הגה והילוכים.. קיצר את כל השמנים אני רוצה להחליף, ורצוי לקנות בנפרד אם זה יקטין עלויות.

אפשרי לעשות את כל זה באוטודיפו? או שאפשר בכל מוסך? זה משנה אם זה מורשה או לא?

כמה כל ההחלפת שמנים יעלו לי וכמה זמן זה לוקח?

ועוד משהו, בדייהטסו YRV אין טיימינג נכון?

מצטער על כל השאלות האלה פשוט אף פעם לא הייתי במוסך(בצבא הייתי אבל זה שונה, הכל מנוהל ע"י המפקד) וזה רכב דיי חדש אצלי ואני רוצה ליישר קו.

תודה לעוזרים

עריכה: שחכתי לשאול, אני רוצה לדעת איזה שמן מנוע צריך לרכב שלי, על מכסה המנוע מתחתיו יש מדבקה ורשום משהו על 5W30

אז אם ונגיד שאני קונה שמן, כמה ליטרים אני צריך בשביל המנוע שלי? זה מנוע 1.3 אבל האם באמת יש שם רק 1.3 ליטרים?

פורסם

היי

גם לי יש YRV 8 חודשים, ואני מרוצה מאוד.

לשאלתך לגבי אוטו דיפו-גם אני מטפל שם.

רמת השמנים שאני מקבל שם למשל L&M עם תוסףMOS2 הוא שמן

מצוין במחיר מצוין.(120 ש"חל5 ליטר)אין צורך לשים 5W30 בספר הרכב

אפילו מומלץ 20-50 של פז כמובן שאפשר 10W-40 וגם 5W-30.

הרכב מאוד חסכוני בטיפולים:

אין טיימינג אלא שרשרת,

מסנן דלק לכל חיי הרכב ,ואינו דורש החלפה.

צריכת דלק 14 לליטר!ממוצע.טיפול כל 10K

האוטו קטן מבחינת כמות נוזלים.שים נוזל ירוק איכותי פרסטון הוא טוב, ואפילו של דלק(מומלץ לרכבי מאזדה)

הוא בסדר.שמן גיר יש להם באוטו דיפו DEXTRONIII לא זוכר איזו תוצרת אפשר לשים(היקר יותר שם-לא אמריקן איגל)

עולה כ130 כולל החלפה.

עוד שאלות תשאל בפרטי.ככלל יש לי כרגע בעיה עם האזעקה יש לך אזעקה ברכב?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

היי תודה על העזרה.אין לי הזעקה אבל אני שוקל להתקין מתישהו.אני כרגע בעבודה עם פלאפון אני רושם את ההודעה אז אני ישאל שאלות כשאני יהיה בבית כי לא נוח ככה לרשום.שוב תודה על העזרה

• תוכן חדש...